PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI. Este vizat un grup specializat în săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

de:
26 feb. 2015
0 Afișari
PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI. Este vizat un grup specializat în săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că, în seara precedentă, în timp ce se afla într-un magazin situat în sectorul 1, a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute.

În urma activităţilor întreprinse, au fost identificaţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, bănuiţi de comiterea faptei menţionate, iar în urma extinderii cercetărilor, în sarcina acestora, s-a reţinut şi comiterea altor două fapte, de aceeaşi natură.

Astfel, la data de 4 octombrie 2013, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 1, doi dintre cei în cauză au deposedat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, de suma de bani pe care o avea asupra sa.

Totodată, la data de 14 ianuarie 2014, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 4, în urma unor discuţii în contradictoriu, cei patru bărbaţi au agresat un bărbat şi o femeie, aplicându-le mai multe lovituri, cu un corp dur.

În cursul zilei de joi, 26 februarie a.c., au fost efectuate două percheziţii, la domiciliile acestora, patru persoane fiind conduse la sediul D.G.P.M.B. în vederea continuării cercetărilor.

La una dintre adresele la care s-a efectuat percheziţie domiciliară a fost legitimată o minoră care, în urma verificărilor, s-a stabilit că se afla în urmărire, fiind dispărută de la domiciliu.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie în formă calificată şi lovire sau alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu trei tineri în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Cookies