Florin Salam, pus sub învinuire. Manelistul a recunoscut că se droghează

de:
14 oct. 2013
3 Afișari
Florin Salam, pus sub învinuire. Manelistul a recunoscut că se droghează

UPDATE Florin Salam a recunoscut pentru Cancan.ro că se droghează.

” – Dupa pierderea sotiei mele, mi-a fost foarte greu. Nu stiam nici daca ma mai tin de cantat.
– Atunci te-ai apucat sa te droghezi?
– Da, normal, poate n-a fost un lucru bun, recunosc!”, a spus Salam pentru emisiunea Cancan.ro de la AcasaTV, conform stirileprotv.ro.

Florin Salam a fost pus sub învinuire pentru deținere de droguri de mare risc, de către DIICOT, dar și de trafic, conform Antena 3. S-au găsit cantități mici de droguri la manelist acasă.

„Am fost omul potrivit la locul nepotrivit, la un șpriț, unde s-au întâmplat prostii. S-o fi consumat. Și dacă știu despre cineva, nu vreau să fac rău” – a spus Salam, la ieșirea de la DIICOT, unde spune că a fost audiat ca martor.

Membrii trupei lui Florin Salam sunt bănuiți de trafic de droguri, iar Florin Salam de consum de droguri. Pe numele manelistului s-a emis un mandat de aducere la Parchet.

Florin Salam a fost ridicat din camera unui hotel de lux din Capitală, fiind acuzat că lua cocaină de la interlopi. La plecarea de la audieri, manelistul a afirmat că a fost citat ca simplu martor în dosarul unor traficanţi de droguri, scrie romaniatv.net.

Potrivit procurorilor, manelistul cumpăra marfa de la membrii unei grupări care aducea drogurile din Costa Rica. Printre aceştia este şi un jandarm în vârstă de 26 de ani, din Vaslui. Acuzaţiile procurorilor DIICOT vin la doar câteva luni după ce Florin Salam a participat la o campanie anti droguri, unde manelistul era cap de afiş.

Traficanți de droguri prinși de polițiști săptămâna trecută ar fi declarat că Florin Salam și membri trupei sale cumpărau droguri de la ei, informează România tv.

Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam şi pe toţi instrumentiştii formaţiei acestuia, urmând să îi audieze, au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, până la acest moment o singură persoană a ajuns în faţa anchetatorilor şi dă declaraţii, restul urmând să fie aduşi de către poliţiştii judiciari.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, au precizat sursele citate.

Cookies