Percheziție a Poliției pentru prinderea unui suspect de tâlhărie din București

de:
19 mai 2014
0 Afișari
Percheziție a Poliției pentru prinderea unui suspect de tâlhărie din București

În fapt, la data de 12 mai a.c., poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 46 de ani, vânzătoare la o societate comercială din sectorul 3, cu privire la faptul că ar fi fost deposedată prin violenţă de suma de 2.100 lei şi mai multe pachete de ţigări.

În urma desfăşurării de activităţi specifice, poliţiştii au reuşit identificarea tânărului bănuit de comiterea faptei şi au procedat la punerea în executare a unui mandat de percheziţie la domiciliul acestuia precum şi a unui mandat de aducere emis pe numele său.

Întrucât tânărul nu a fost găsit la domiciliu, poliţiştii Capitalei au efectuat în continuare verificări, stabilind că se afla într-un autocar al unei firme de transport internaţional, cu destinaţia Germania.

Astfel, poliţiştii au procedat la prinderea şi imobilizarea tânărului, pe raza judeţului Braşov, fiind condus la sediul secţiei 12 Poliţie pentru audieri.

Poliţiştii bucureşteni au extins cercetările, stabilind faptul că tânărul în cauză a fost ajutat de un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, care, în baza unei înţelegeri prealabile, ar fi rămas în apropierea locului faptei, pentru a asigura paza, iar după săvârşirea faptei ar fi primit o parte din suma de bani sustrasă.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu tânărul în cauză în stare de arest preventiv, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a celui de al doilea bănuit, cercetat în stare de libertate pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii.

Cookies