Pepsi lansează o nouă băutură în România

de:
16 sept. 2013
0 Afișari
Pepsi lansează o nouă băutură în România

Celebrul brand de băuturi energizante Rockstar Energy, lansat într-o gamă ce include 3 arome, este disponibil începând cu luna septembrie în România.

Rockstar Energy Drink este brandul care a revoluționat categoria de băuturi energizante, fiind recunoscut ca „inventatorul Big Can-ului”, prin introducerea dozei de 0,5 l.

Cu vânzări anuale de peste jumătate de milliard de doze, Rockstar este unul dintre cele mai bine vândute energizante la nivel mondial.

Gama Rockstar Energy este disponibilă în România în variantele Rockstar Original 500 ml și 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml și Rockstar Guava 500 ml.

Rockstar Original reprezintă gustul de energizant, atât consumat simplu, cât și mixat.

Rockstar Xdurance este o combinație de electroliţi, cafeină şi Vitamina B ce reduce oboseala şi asigură o performanţă maximă pe durata întregii zile. Această variantă are un gust uşor carbonatat de coacăze, rodii şi acai.

Rockstar Guava este un energizant unic pe piaţă cu gust de Guarana, Ginseng şi Guava.

Având în prezent miliarde de doze vândute, Rockstar se clasează în top 3 energizante în lume. Rockstar Energy Drink este prezent în peste 30 de țări, printre care SUA, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irelanda, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Polania, Slovacia, Spania, Suedia.

Cookies