ȘTIRI

„Pepiniera de talente”, ediţia a doua, lansată miercuri, în Sectorul 3

Evenimentul va avea loc în  la Şcoala Gimnazială de Arte nr. 5, Sector 3 (Str. Gheorghe Pătraşcu nr. 49).

Programul „Pepiniera de talente” este dedicat tuturor elevilor din clasele I-VIII din Sectorul 3 şi are ca scop descoperirea şi pregătirea copiilor talentaţi în artă, ştiinţă şi sport. La prima ediție, au participat peste 3.000 de elevi. Programul s-a încheiat, la 1 iunie 2013, cu „Gala Pepinierei de Talente”, a cărei regie a fost semnată de Alice Barb, directorul Centrului Cultural Casa Artelor.

Evenimentul a avut loc în Parcul Titan – Parcul Artelor, iar Primarul Robert Sorin Negoiţă a oferit premii individuale şi de grup copiilor care s-au remarcat pe parcursul programului.

În perioada 1 noiembrie 2013 – 1 iunie 2014, se redeschid în şcolile Sectorului 3 atelierele de teatru, dans, canto, arte plastice, instrumente muzicale, literatură, ştiinţă şi sport. Anul acesta s-au înscris 3.208 de copii, care vor fi antrenaţi de 40 de instructori, în cele 34 de şcoli din sector.

Lansarea celei de a doua ediţii a programului „Pepiniera de Talente” este urmată de un mic spectacol artistic susţinut de câţiva dintre elevi premiaţi în cadrul primei ediţii.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button