BAZAR

Pepe și Raluca Pastramă, mare BOTEZ pentru fiica lor. Cum s-au îmbrăcat mama și nașii

PEPE și Raluca Pastramă și-au botezat fiica! La fel ca și la primul copil, nași au fost Andra și Cătălin Măruță, iar la petrecerea de botez au participat tot felul de vedete din show-bizul românesc. 

Petrecerea de botez a avut loc la Aristocrat Events Hall, unde au venit Oana Roman și soțul, Kamara și soția sa, regizorul George Ciubotaru.

Fiica lui Pepe a fost botezată ROSA, la Biserica Sfantul Fanurie din Capitala, acolo unde Andra si Catalin l-au botezat pe David. La biserica atat parintii micutei cat si nasii: Catalin si Andra au fost foarte eleganti. Raluca Pastrama a ales sa se imbrace intr-o rochie roz, cu pene, decoltata si scurta. Nasa Andra a ales sa se imbrace intr-o rochie rosie. 

 PEPE și Raluca Pastramă și-au botezat fiica! Petrecerea de botez a fiicei lui Pepe s-a incheiat destul de bine pentru artist, Raluca si restul Familiei Pastrama. Un profit frumusel le-a intrat in buzunare, pe masura mesei fastuoase cu 250 de invitati!
Petrecerea cu preparate si tinute alese a avuut loc duminica seara intr-un restaurant din Capitala, iar pe lista invitatilor la petrecerea de crestinare a micutei Rose au fost o serie de invitati de marca. In total, ospatarii au carat bucate sofisticate pentru 250 de persoane, care, asa cum se obisnuieste, si-au lasat contributiile la plecare, fie ca era vorba de plicuri cu bani sau cadouri pentru fetita.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button