ȘTIRI

Pentru concertul RHCP se poate lăsa mașina la parcarea supraetajată de lângă Național Arena

Parcarea are 302 locuri la parter şi câte 316 locuri la etajele 1, 2 şi 3. La fiecare etaj există câte o casierie pentru fluidizarea traficului maşinilor din parcare. Numărul locurilor libere va fi monitorizat şi afişat atât pe panoul prinicipal de la intrare, cât şi pe panourile electronice de la fiecare nivel.Parcajul suprateran de la Arena Naţională are grupuri sanitare la fiecare nivel, patru lifturi, camere de supraveghere şi senzori de lumină pentru siguranţa autoturismelor.

Preţul unui loc de parcare este de 1,5 lei pe oră.

Accesul se va face incepand cu ora 17:00, iar programul va incepe in jurei 18:30 cu show-ul trupei AAAK, urmat de Grimus si de Red Hot Chili Peppers. Ultimele bilete mai pot fi achiztionate de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale stadionului (Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin).

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button