ARHIVA B365

Pentru ce se luptă bucureştenii la divorţ: cârlige de rufe, săbii şi găleţi de plastic

Un caz incredibil de partaj a fost judecat, în ultimii doi ani, de Judecătoria Sectorului 6. Cuplul divorţat a arătat că, printre bunurile comune dobândite în timpul căsniciei, se află mai multe cadouri din concediu, respectiv o floare sporul casei, o opincuţă tradiţională din Horezu, scoici, un dinozaur-bibelou şi un fluier din lemn.

Tot pe lista bunurilor de împărţit între cei doi foşti soţi au fost înscrise şi cârlige de rufe, găleţi de plastic, o puşculiţă în formă de pară, o pompă de umflat baloane, un joc de rummy, o foarfecă şi mai multe calculatoare de birou, scrie ziarulring.ro.

Judecătorii au atribuit bunurile mobile bărbatului, care trebuia să-i achite soţiei o sumă de bani. Decizia a fost însă atacată cu recurs.

Judecătoria Sectorului 3 a decis, în urmă cu doi ani, ca o femeie să-i restituie fostului soţ, printre altele, fotografii de familie, o statuetă chinezească înfăţişându-l pe Buddha şi două săbii curbate din Kuwait. La rândul său, bărbatul a trebuit să-i dea respectivei o Biblie în miniatură şi un album cu 40 de fotografii.

Totodată, anul trecut, Judecătoria Sectorului 4 a decis, într-un dosar de partaj, ca fostul soţ să păstreze „suvenire şi amintiri de familie”, dar şi perdelele din casă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button