BAZAR

Pentru a câștiga dreptatea în instanța de judecată este necesară apelarea la un avocat București

Instanța de judecată este locul în care ajung persoanele care fie au probleme cu legislația țării fie reclamă anumite abuzuri comise asupra lor de către anumite persoane sau instituții. Cu toate că instanța de judecată este locul în care se face dreptate persoanelor sau instituțiilor care au fost nedreptățite într-un fel sau altul, există situații în care dreptatea nu este întotdeauna de partea celor îndreptățiți.

O astfel de situație creează foarte multă neplăcere, nervozitate și stres însă trebuie să fie gestionată într-un mod profesionist pentru a putea fi rezolvată cu bine. Trebuie menționat faptul că într-un final o astfel de situație se rezolvă favorabil chiar dacă este necesară parcurgerea mai multor căi de atac juridice.

Pentru ca o problemă care ajunge pe masa unui judecător să fie rezolvată cu bine este necesară apelarea la serviciile unui avocat experimentat

Rolul unui avocat este de a reprezenta clientul și de a face tot ceea ce este posibil pentru ca acesta să aibă câștig de cauză. Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig este necesar ca avocatul ales să fie unul foarte experimentat și care se bucură de un nivel de apreciere pe plan local sau național. Pe piața serviciilor juridice există foarte mulți avocați ceea ce înseamnă că alegerea avocatului trebuie făcută cu foarte multă atenție pentru a putea identifica și alege cea mai bună opțiune. Avocatul joacă un rol foarte important în deznodământul unui caz judecat într-o sală de judecată. Având în vedere acest aspect este necesară acordarea unei atenții deosebite procesului de recrutare și selecție a avocatului. Acesta trebuie să îndeplinească o serie de calități, cele mai importante fiind următoarele:

  • Nivelul de experiență trebuie să fie cât mai ridicat. Un avocat aflat la început de drum nu este capabil să gestioneze într-un mod profesionist situațiile extrem de delicate care pot apărea în timpul unui caz. De asemenea, acesta este posibil să aibă foarte mult trac motiv pentru care nu va fi capabil să susțină o pledoarie eficientă. O astfel de situație poate fi evitată prin apelarea la serviciile oferite de către un avocat care are o mare experiență.
  • Domeniul de specializare avut. Problema avută nu poate fi rezolvată de către orice avocat ci doar de către avocatul care este specializat în domeniul de activitate care are legătură cu problema avută de către client. Așadar, domeniul de specializare avut de către avocat este un aspect foarte important care trebuie avut în vedere pentru a putea fi identificată cea mai bună soluție. 
  • Modul în care acesta lucrează. Există avocați care lucrează în mod independent dar și avocați care lucrează în cadrul unei case de avocatură. Cei care lucrează în cadrul unei case de avocatură inspiră mult mai multă încredere, profesionalism și eficiență, motiv pentru care sunt contactați de un număr mare de clienți. Este normal să se întâmple o astfel de situație având în vedere beneficiile pe care le oferă angajarea unei case de avocatură.
  • Portofoliul de clienți și procentajul cazurilor câștigate. Prin analizarea acestor două criterii se poate identifica un avocat care să ofere șanse cât mai mari de câștig.

Casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu oferă clienților posibilitatea de a putea colabora cu cel mai bun avocat Bucuresti

Casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu este una dintre cele mai respectate case de avocatură din București dar și din țară. Prestigiul de care se bucură această casă de avocatură se datorează experienței și specializărilor avute de către specialiștii care lucrează în cadrul acesteia dar și numărului foarte mare de cazuri importante câștigate. De-a lungul timpului, avocații care lucrează în cadrul acestei case de avocatură au câștigat la CEDO cazuri foarte importante. Oferirea consultanței CEDO este unul dinre serviciile oferite de către această casă de avocatură. Alte servicii la fel de importante ca și consultanța CEDO, oferite de către casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu sunt următoarele:

  • Consultanță în dreptul Uniunii Europene. Acest tip de consultanță se adresează persoanelor fizice, societăților comerciale și instituțiilor publice. Rolul consultanței este de a interpreta și aplica în mod corect tratatele Uniunii Europene.
  • Consultanță în dreptul afacerilor și în drept comercial. Redactarea contractelor, asistență la negocieri, asistența investitorilor străini, recuperarea creanțelor sau înfințarea societăților comerciale sunt doar câteva serviciile acoperite de către consultanța în dreptul afacerilor și în drept comercial.
  • Consultanță în dreptul civil. Redactarea contractelor civile, apărarea drepturilor familiei precum și diverse acțiuni civile sunt doar câteva dintre serviciile oferite în cadrul consultanței în dreptul civil.
  • Consultanță în dreptul administrativ. Acest tip de consultanță se adresează clienților care trebuie să rezolve chestiuni administrative. Specialiștii care oferă acest tip de consultanță au reușit prin cazurile câștigate să schimbe multe practici din domeniul administrativ.

Casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu este garantul înfăptuirii dreptății!

Sub nici o formă nu trebuie ignorate situațiile în care instanțele de judecată nu înfăptuiesc dreptatea pentru că se creează precedente extrem de pericoluoase pentru libertatea omului. Aceasta este mai presus de orice și trebuie să fie respectată de către orice instituție publică, privată, administrație publică, etc. Prin apelarea la serviciile oferite de către casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu, există certitudinea că lucrurile se vor rezolva într-un mod favorabil indiferent de complexitatea problemei juridice întâmpinate. Specialiștii care lucrează în cadrul acestei case de avocatură sunt dispuși să meargă până la cele mai înalte instituții europene pentru a putea face dreptate în cazurile în care aceștia lucrează. Nivelul mare de cazuri câștigate dar și profesionalismul cu care avocații care lucrează în cadrul casei de avocatură gestionează cazurile avute reprezintă cele mai importante garanții ale succesului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Poti citi si:
Close
Back to top button