Pensiune din București vandalizată de un grup de tineri. Pagubele ajung la 20-30.000 de euro

03 ian. 2022
1135 afișări
Pensiune din București vandalizată de un grup de tineri. Pagubele ajung la 20-30.000 de euro
Pensiunea din București vandalizată de un grup de tineri. Pagubele ajung la 20-30.000 de euro| Sursă foto: Digi24

O pensiune din centrul Capitalei a fost complet devastată de un grup de tineri ce o închiriaseră pentru a organiza acolo petrecerea de Revelion. Proprietarul a depus plângere împotriva acestora.

Un grup de tineri au închiriat o pensiune din București pe care au vandalizat-o în noaptea de Anul Nou. Pagubele ce au fost aduse imobilului se ridică până la 20-30.000 de euro. Tinerii au distrus mobila, televizoarele și pereții, lăsând un adevărat dezastru în urma lor.

Pensiune din București vandalizată de un grup de tineri

Prima zi a anului 2022 a început destul de rău pentru proprietarul undei pensiuni din Capitală. Acesta a găsit imobilul vandalizat de cei cărora îl închiriase cu o seară în urmă.

În noapte de Revelion, un grup de tineri au vandalizat o pensiune din Capitală, pe care o închiriaseră pentru a organiza acolo petrecerea. Aceștia au distrus pereții, mobila și electrocasnicele. Pensiunea fusese închiriată chiar în ziua de 31 decembrie, tinerii spunând că apartamentul unde urmau să facă Revelionul nu mai era disponibil.

În jur de ora 1, proprietarul pensiunii a observat că nu mai funcționau camerele de supraveghere din incintă. În prima zi a anului acesta s-a dus la adresa respectiva, unde a găsit un adevărat dezastru. Tinerii au distrus aproape tot ce se afla în pensiune. Aceștia au spart televizoarele, mobila și chiar pereții pensiunii.

Pagubele sunt de 20-30.000 de euro

Proprietarul pensiunii a depus plângere la poliție împotriva celor ce i-au vandalizat imobilul. Plângerea a fost făcută pe data de 1 ianuarie 2022, la Secția de Poliție 14 din Capitală. În momentul de față sunt efectuate cercetări de către Secția 14 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 4. Este necesar sa fie identificați toți cei ce se aflau în seara respectivă acolo.

La o primă evaluare a pagubelor acestea s-ar ridica la 20-30 de mii de euro. Proprietarul a declarat pentru Digi24 că urmează să facă inventarul tuturor bunurilor stricate și va chema o echipă care să facă toate evaluările necesare pentru a se constata suma exacta la care se ridică pagubelor.

 

Cookies