Penny Market ascute cuţitele în lupta cu Lidl: Retailer-ul deschide magazin pe platforma Frigocom

de:
22 dec. 2015
16 Afișari
Penny Market ascute cuţitele în lupta cu Lidl: Retailer-ul deschide magazin pe platforma Frigocom

Rewe, grupul de retail german care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL va inaugura miercuri supermarketul Penny Market cu numărul nouă din Bucureşti, şi numărul 169 din reţea. Noul magazin este situat pe Bulevardul Timişoara, numărul 56, pe platforma Frigocom, acolo unde, în 2011, Lidl deschidea printre primele magazine din România, anunţă Economica.net.

Noul magazin Penny Market este amplasat în imediata apropiere a unuia dintre primele magazine Lidl din Capitală, cel de pe strada Moineşti 63, construit tot pe terenul Frigocom.

De asemenea, tot în apropiere, pe Bulevardul Timişoara 42 C se află un alt Lidl construit pe o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi. Deschis în februarie 2014, acesta se află pe platforma industrială Electrotehnica.

Ultima inaugurare din Bucureşti a Penny Market a avut loc în noiembrie anul trecut, când retailerul a deschis o unitate de 5.000 de metri pătraţi în cadrul Grant Shopping Center, situat pe Şoseaua Virtuţii numărul 148, în apropierea staţiei de metrou Crângaşi şi a staţiei tramvaiului 41.

Din grupul Rewe mai face parte şi Billa România, care operează supermarketurile Billa. Lanţul de retail Billa România a fost achiziţionat de francezii de la Carrefour, în noaptea de luni spre marţi. Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la aproape 100 de milioane de euro. Mai multe detalii AICI,

Cookies