ARHIVA B365

Penitenciarul Rahova, plătit cu 270.000 lei, pentru a hrăni maidanezii şi pentru a le curăţa cuştile

ASPA a organizat în 15 mai licitaţia pentru contractarea unui operator economic care să se ocupe atât de serviciile de curăţenie, cât şi de cele de administrare de apă şi hrană în bazele din Bragadiru, Mihăileşti, Theodor Pallady şi Olteniţei, notează Realitatea.net.

„Licitaţia a fost câştigată de Penitenciarul Bucureşti Rahova, valoarea contractului fiind de 272.989,92 lei fără TVA”, au declarat, marţi, reprezentanţii Municipalităţii.

Potrivit sursei citate, contractul a fost atribuit operatorului economic care a avut „preţul cel mai scăzut” şi a fost încheiat până la 31.12.2014, cu posibilitatea de prelungire până la 30.04.2015. Potrivit caietului de sarcini, serviciile vor fi asigurate de un număr de 30 persoane, timp de şapte zile pe săptămână, opt ore pe zi, programul fiind cuprins între orele 8.00 şi 16.00.

Astfel, angajaţii vor efectua curăţenia, spălarea şi dezinfecţia amplasamentelor interioare şi exterioare, vor hrăni zilnic câinii, conform programului stabilit de către coordonatorul punctului de lucru, şi vor observa starea animalelor. Aceştia vor trebui să raporteze şefului de secţie „semne clinice ce denotă starea de boală” a câinilor şi vor ajuta personalul sanitar-veterinar pentru efectuarea tratamentelor prescrise.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button