ȘTIRI

House of Pain @ B’ESTFEST Summer Camp

Bazele House of Pain au fost puse in 1991 de Everlast alaturi de DJ Lethal si Danny Boy, trupa devenind inca de la primul album, ”Fine Malt Lyrics” o prezenta importanta a scenei hip-hop, primind numeroase discuri de platina pentru vanzarile impresionante. Extras de pe materialul de debut, single-ul ”Jump Around” a devenit rapid un adevarat imn al party-urilor de pretutindeni, propulsandu-i pe membri House of Pain in topul celor mai cunoscuti artisti hip-hop din lume.

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la infiintarea trupei House of Pain, momentul fiind marcat de o reuniune mult asteptata de fanii din intreaga lume, un turneu mondial aniversar — ”He Who Breaks The Law”–  si, desigur, lucrul la un nou album.

Line-up Scena Ciuc:

17:40 — Sarmalele Reci

19:10 — CTC

21:05 — House of Pain

23:30 — Pendulum

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button