ARHIVA B365

Peluza Sud Dinamo şi rapidiştii de la Tribuna a doua se duc în Piaţa Universităţii. Vor manifesta PAȘNIC

„Peluza Sud Dinamo, grupul de suporteri ai echipei naţionale „Honor et Patria” şi suporteri rapidişti de la Tribuna a doua, îşi dau întâlnire luni, 16 ianuarie, la ora 19 la fântâna de la Universitate pentru un protest paşnic şi apolitic. Cu această ocazie, dorim să ne alăturăm, fără alte intenţii, manifestaţiilor paşnice din centrul Capitalei şi să ne facem cunoscute pe această cale revendicările sociale împotriva politicilor de austeritate.” – se arată într-un comunicat remis B365.ro de membrii galeriilor, semnat „Oameni cu idei, nu cu Molotoave”.

„Ne considerăm parte cu drepturi depline a societăţii civile şi nu facem nici un joc al Opoziţiei sau a altor formaţiuni politice. Considerăm că întrega clasă politică este blamabilă pentru starea dezastruoasă a ţării şi pentru furtul şansei la viaţă a tuturor românilor (tineri, femei, bătrâni). De asemenea, tragem un semnal de alarmă că, în calitate de cetăţeni, avem datoria să acţionăm unitar, ca o adevărată societate civilă, şi să conştientizăm că nu avem de-a face cu partide politice în sensul propriu al termenului, ci cu o clică politică mânată de propriul interes.” – se conchide în comunicat.

Precizăm că deşi refuzăm şi condamnăm utilizarea violenţei gratuite ca mijloc de exprimare, considerăm nepotrivite şi rău-voitoare provocările repetate ale Jandarmeriei şi agresiunile asupra cetăţenilor pe care ar trebui să-i apere şi să-i respecte. Totodată, respingem ferm tendinţele nejustificate ale mass-media şi ale autorităţilor de a-i scoate pe suporteri drept ţapi ispăşitori pentru incidentele din zilele anterioare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button