Pelerinaj la Iaşi. O femeie a murit în timp ce aştepta să ajungă la moaştele Sfintei Parascheva

de:
11 oct. 2014
0 Afișari
Pelerinaj la Iaşi. O femeie a murit în timp ce aştepta să ajungă la moaştele Sfintei Parascheva

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. Pentru pelerinii veniți la Iași sa se închine la moaștele Sfintei Parascheva, caldura vine doar de la lumânari și, poate pentru unii, de la credința în Dumnezeu. Chiar și după lăsarea serii, sute de oameni au stat la coadă ca să atingă moaștele sfinte. Credincioșii se roagă pentru iertarea păcatelor, dar mai ales pentru sănatate și putere de muncă, potrivit Digi24.

Deși mulți dintre pelerini au reușit să se roage deja la moaște, nu au plecat acasă, ci şi-au petrecut noaptea sub cerul liber sau în incinta Catedralei Mitropolitane.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. O femeie de 61 de ani a făcut stop cardiorespirator şi a murit în timp ce aştepta să ajungă la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase. Când a simţit că i se face rău, femeia, venită dintr-un sat din judeţul Iaşi, a ieșit din rând şi a mers spre echipajul medical aflat în apropiere. Starea ei s-a agravat rapid, iar medicii de la SMURD nu au mai avut cum să o ajute. Este al doilea an consecutiv în care se înregistreaza un deces în timpul pelerinajulului.

PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA. Mii de credincioși sunt așteptați în continuare sa se închine la raclele sfinte. Pelerinii sunt sfătuiți să nu plece de acasă fără medicamente, mâncare și haine groase.

Cookies