Pefoc.ro – 6 motive pentru a alege serviciile firmei Pefoc.ro

de:
22 iun. 2016
3 Afișari
Pefoc.ro - 6 motive pentru a alege serviciile firmei Pefoc.ro

De ce sa apelezi la echipa Pefoc.ro daca doresti un semineu, un semineu tip centrala sau un biosemineu?

In primul rand, suntem de peste 15 ani prezenti pe piata in acest domeniu. Avem aproximativ 8000 de clienti multumiti care ne recomanda si altor persoane. Toate acestea sunt posibile datorita profesionalismului, materialelor de calitate si garantiilor acordate.

In al doilea rand, preturile noastre sunt cele mai bune raportate la calitatea produselor. Lucram cu producatori importanti din SUA si Europa, oferim garantii si ne asiguram ca preturile pentru clientul final sunt cele mai avantajoase. 

In al treilea rand, echipa Pefoc.ro, ofera consultanta gratuita si colaboreaza cu clientul pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie in privinta alegerii unui semineu. De asemenea, dupa achizitionarea lui, noi suntem in continuare dispusi sa iti raspundem la intrebari si sa iti oferim sfaturi utile pentru intretinerea in cat mai bune conditii a semineului tau. Transportul semineului este gratuit si asigurat.

In al patrulea rand, durata de viata a produselor noastre este mare. Garantia este valabila 5-7 ani, iar semineele tip centrala au o garantie prelungita. Cosurile de fum au garantie 30 de ani, producatorul garantand siguranta casei pana la 10 autoaprinderi a cosului de fum.

In al cincelea rand, montarea semineului se face cu o echipa de profesionisti, manopera avand o precizie inginereasca.

In al saselea rand, nu este necesar sa astepti pentru a avea semineul mult dorit. Chiar daca executam lucrari in toata tara, una din cele 5 echipe profesioniste este gata sa vina la tine acasa sa-ti monteze semineul ales in cel mai scurt timp.

Iti doresti un semineu? Acum e simplu! Echipa Pefoc.ro iti sta la dipozitie cu o gama variata de produse: soba lemne, seminee centrala, termofocare, cosuri de fum Schiedel  si alte accesorii pentru semineul tau.

Pefoc.ro – Noi facem tot, tu pui pe foc!

 

Cookies