Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din România în Afi Cotroceni

de:
17 ian. 2017
44 Afișari
Peek & Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din România în Afi Cotroceni

Magazinul este al patrulea Peek&Cloppenburg din București (Băneasa, Promenada și Mega Mall) și al șaselea din România (Constanța și Timișoara). Retailerul a avut în 2015 o cifră de afaceri de 166,7 milioane lei (37,5 milioane euro) și un profit net de 18,8 milioane lei (4,2 milioane euro), notează profit.ro.

În acest an, AFI Cotroceni va finaliza lucrările de expansiune, prin care va adăuga suprafeței închiriabile 6.800 de mp, ajungând astfel la o suprafață totală de aproximativ 90.000 mp. De asemenea, centrul comercial realizează lucrări de extindere și în zona parcării. După finalizarea acestora, în luna mai, parcarea AFI Cotroceni va ajunge la un număr de aproximativ 3.000 de locuri.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea Peek&Cloppenburg, o ancoră importantă în zona brandurilor de fashion premium pe care le găzduim în centrul nostru comercial. În 2016 am diversificat oferta de shopping cu branduri importante, precum Fossil, Tally Weijl sau Tezenis, și am lansat cel mai modern parc de aventură indoor din România, unic în rândul centrelor comerciale europene. În 2017 vom continua să ne dezvoltăm și să ne extindem oferta de branduri, atât în zona de fashion, cât și în materie de divertisment. Astfel, garantăm vizitatorilor noștri o experiență de shopping îmbunătățită și variată”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni.

Cookies