Pe Șoseaua Pipera din București vor fi, temporar, restricții de circulație. Cauza ar fi o intervenție la rețeaua de termoficare

25 mart. 2023
302 Afișari
Pe Șoseaua Pipera din București vor fi, temporar, restricții de circulație. Cauza ar fi o intervenție la rețeaua de termoficare
Pe Șoseaua Pipera din București vor fi, temporar, restricții de circulație. Cauza ar fi o intervenție la rețeaua de termoficare. Imagine simbol: Unsplash

Brigada Rutieră a anunțat restricții temporare de trafic pe Șoseaua Pipera din Capitală.

Cauza acestor restricții este o lucrare de intervenție care are loc pe șosea.

Brigada Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să circule cu prudență

O avarie a apărut la rețeaua de termoficare de pe Șoseaua Pipera, sensul dinspre strada Nicolae Caranfil, către strada Barbu Văcărescu.

În vederea remedierii problemei, au fost instituite restricții de circulație.

Începând de sâmbătă, 25 martie 2023, ora 23:00, pe segmentul cuprins între strada Zagazului și strada Moeciu, separatorul de sens va fi relocat către stânga, conform unui anunț postat pe pagina Info Trafic București și Ilfov:

În vederea remedierii unei avarii survenite la rețeaua de termoficare, pe Șos. Pipera, sensul dinspre Str. Nicolae Caranfil către Str. Barbu Văcărescu, au fost instituite restricții de circulație pe banda 1.
Începând cu data de 25 martie a.c., ora 23.00, pe segmentul cuprins între Str. Zagazului și Str. Moeciu, separatorul de sens va fi relocat către stânga, circulația pe Șos.Pipera urmând a se desfășura pe o bandă de circulație pe fiecare sens.”
Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în siguranță, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare, precum și semnalele polițiștilor rutieri.

Weekendul acesta vor fi mai multe restricții de circulație în București

Duminică, 26 martie 2023, va avea loc maratonul „Legal Half- Marathon 2023” și, de aceea, vor exista restricții de circulație în anumite zone ale Capitalei.

Evenimentul sportiv va avea loc în intervalul 07:00-14:00.

Zonele în care se va desfășura maratonul sunt:

  • în intervalul orar 09.00-13.00, pentru SEMIMARATON 21KM, SEMIMARATON ȘTAFETĂ 4×5 ,25KM, CURSA 10,5KM și CURSA 3KM pe traseul: START din Bd. Unirii (Tribunalul București) – Piața Unirii – întoarcere 180 de grade (fără afectarea traficului în intersecție) – Bd. Unirii – Biblioteca Națională – Bd. Mircea Vodă – întoarcere Pasaj Mărășești – Bd. Unirii – Piața Alba Iulia – Bd. Decebal – Str. Delea Nouă – întoarcere pe Bd. Decebal – FINISH Tribunalul București.
  •  în intervalul orar 12.00-13.00, pentru CURSA COPIILOR pe traseul: Bd. Unirii, segmentul de drum cuprins între Piața Unirii și Bd. Mircea Vodă;
  •  în intervalul orar 13.00-14.00, Festivitatea de premiere în fața Tribunalului București.

În aceste zone vor fi instituite restricții de circulație, în intervalul 07:00-13:00.

Unii șoferi pot evita aceste zone, utilizând următoarele rute ocolitoare:

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Piața George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Splaiul Unirii
  • Bd. Basarabia – Calea Călărașilor – Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenței;
  •  Bd. Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Mărășești – Bd. Octavian Goga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu.

Te-ar putea interesa și:

Cookies