Pe lângă electrocasnice vechi și stricate, bucureștenii pot recicla maculatura. Mai multe magazine Kaufland participă la campanie

17 nov. 2022
9981 Afișari
Pe lângă electrocasnice vechi și stricate, bucureștenii pot recicla maculatura. Mai multe magazine Kaufland participă la campanie
Pe lângă electrocasnice vechi și stricate, bucureștenii pot recicla maculatura. Mai multe magazine Kaufland participă la campanie. Foto: Pixabay

Noi proiecte utile. Pe lângă electrocasnicele vechi și stricate, bucureștenii își pot aduce la reciclat și maculatura în mai multe locații Kaufland din Capitală.

Bucureștenii pot recicla maculatura

Bucureștenii sunt încurajați să recicleze. Cei care aduc maculatură sau echipamente electrice și electronice (DEEE) în cadrul mai multor magazine Kaufland din București pot primi la schimb vouchere cu o reducere de 25%.

În perioada 19 – 27 noiembrie, Kaufland anunță că începe o campanie de reciclare a hârtiei, cu sprijinul RECICLETA, un program al asociației Viitor Plus, în următoarele locații:

 • 18-20 noiembrie – Kaufland Barbu Văcărescu (Bd. Barbu Văcărescu, nr. 120); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică.
 • 25-27 noiembrie – Kaufland Colentina (Șos. Colentina, nr. 6); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică.

La o cantitate de minim 3 kg de hârtie colectată, bucureștenii vor primi un voucher de 25% reducere, astfel încât să achiziționeze articole noi de papetărie – hârtie pentru copiator, caiete, agende, carnețele, bloc de desen etc. Cuponul de reducere este valabil până la data de 11 decembrie și poate fi folosit doar în magazinul în care a fost colectată maculatura.

Maculatura acceptată pentru reciclare: cărți, agende, foi de hârtie, documente, caiete, hârtia lucioasă (pliante, broșuri) și documente confidențiale mărunțite prin tocare.

Nu se acceptă hârtiile contaminate cu apă sau alte substanțe (ketchup, maioneză, ulei etc), hârtia cerată (de patiserie) sau plastifiată, hârtiile prinse cu adeziv sau capse, foliile de protecție, folia transparentă de la plicurile de corespondență, șervețelele uscate sau umede, hârtia igienică, prosoapele de bucătărie – folosite sau nefolosite.

A fost extinsă campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Acestea pot fi aduse în 4 magazine din București:

 • 18-20 noiembrie
  • magazinul Kaufland Vitan (Str. Răcari, nr. 5),
  • magazinul Kaufland Colentina (Șos. Colentina nr. 6);
 • 25-27 noiembrie
  • magazinul Kaufland Basarab (Șos. Orhideelor, nr. 46),
  • magazinul Kaufland Brâncuși (Valea Oltului, nr. 195-197);

Echipamentele vechi sunt colectate la standul RLG din incinta magazinelor participante, în intervalul orar 15:00 – 19:00 vinerea și 10:00 – 18:00 sâmbăta și duminica.

Bucureștenii vor primi la schimb un voucher de 25% reducere pentru achiziția de noi electrocasnice mici.

Cuponul de reducere este valabil până la data de 4 decembrie și poate fi folosit în același magazin în care s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le cumpere pe acel bon.

Se acceptă următoarele echipamente electrice uzate, indiferent de dimensiuni – electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și mari (frigidere, mașini de spălat etc). Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor depuse.

Cookies