ȘTIRI

Pe Iuliu Maniu se împart fructe gratis

Un studiu recent realizat de GFK România a adus din nou în prim plan obiceiurile nesănătoase de alimentație ale românilor. Aceştia nu consumă suficiente fructe şi legume, cu toate că nutriționiștii ne sfătuiesc să mâncăm astfel de alimente de cinci ori pe zi.

Așadar, în zilele de 17, 20 și 21 septembrie, trecatorii care se vor afla pe Bulevardul Iuliu Maniu (între Păcii și Lujerului), în intervalul orar 12.00 – 17.00, vor primi gratuit câte un fruct de sezon: mere, pere, gutui sau nectarine.

 „Prin această mini-campanie, dorim să readucem în prim plan importanța pe care alimentația corectă și sănătoasă o are în viața de zi cu zi. Nu trebuie să uităm că organismul nostru are nevoie de mișcare, dar și de aportul de vitamine care să susțină acest lucru. Acțiunea inițiata de noi, Parcul Comercial Militari,  are misiunea de a-i face pe oameni să conștientizeze că fructele proaspete sunt bune a fi consumate oricând și cu orice ocazie”, au declarat reprezentanții parcului comercial, scrie adevarul.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button