Traseul A3 este gata, pe harta Google. În practică, lucrările au fost sistate

de:
19 oct. 2012
3 Afișari
Traseul A3 este gata, pe harta Google. În practică, lucrările au fost sistate

Tronsonul de 6,5 kilometri cuprins între Centura Capitalei şi Şos. Petricani avea la 1 septembrie un grad de finalizare de 11%, termenul oficial de finalizare fiind luna octombrie a acestui an – termen care a fost respectat doar pe Google Maps, informează ZF. Spre comparaţie şi tronsonul cuprins între Centura Capitalei şi cea a Ploieştiului a fost amânat din decembrie anul trecut pentru februarie, martie, aprilie, mai respectiv iunie anul acesta când a fost deschis oficial circulaţiei.

Spre deosebire de celelalte două autostrăzi, A1 şi A2 care pornesc ca o continuare a unui bulevard al Capitalei, Iuliu Maniu respectiv Theodor Pallady, A3 va intra în Bucureşti într-un sens giratoriu, ca şi la intersecţia cu Centura de Vest a Ploieştiului. În sensul giratoriu A3 se va intersecta cu Şos. Petricani, drum cu două benzi pe sens şi Şos. Fabrica de Glucoză – drum cu o singură bandă pe sens.

Dacă Google a luat-o înaintea constructorilor, finalizând traseul A3, în practică unele lucrări de infrastructură bat pasul pe loc. Între drumurile care nu se vor mai moderniza sau lărgi se află și artere vitale pentru fluxul traficului din și către Capitală: Centura, DN1, autostrada A3.

Potrivit unei liste transmise de CNADNR la solicitarea HotNews, au fost sistate proiecte importante, precum centura Capitalei, DN1, autostrada Bucureşti-Ploieşti, dar şi de consolidare şi reabilitare drumuri naţionale. Detalii găsiţi aici

Cookies