Pe cine propune Udrea pentru funcţia de primar general al Capitalei. VEZI LISTA

de:
16 apr. 2011
0 Afișari
Pe cine propune Udrea pentru funcţia de primar general al Capitalei. VEZI LISTA

Silviu Prigoană ar putea să intre în competiţia pentru Primăria Capitalei din partea PDL. Un bun candidat ar fi Liviu Negoiţă, la fel şi Sulfina Barbu. Chiar şi domnul Cristi Preda a spus ceva despre o posibilă candidatură. Este important ca ei să se pregătească de pe acum”, a declarat Elena Udrea într-un interviu pentru Gândul. Ea a spus că, în mod categoric PDL nu va susţine candidatura lui Sorin Oprescu la Primăria Bucureştiului.

Referitor la Legea Capitalei, Udrea a precizat aceasta nu face referire la desfiinţarea sectoarelor Capitalei. „Doar atribuţiile ce ţin de exemplu de dezvoltarea administrativă a Bucureştiului, de urbanism, de dezvoltarea serviciilor medicale ar urma să fie la Primăria Capitalei, la nivel centralizat. Restul atribuţiilor, care ţin de contactul direct cu cetăţeanul, vor rămâne la sectoare”, a mai explicat liderul organizaţiei de Bucureşti a PDL, conform sursei citate.

Pe 19 iunie, bucureştenii sunt invitaţi să participe la referendumul privind Legea Capitalei unde trebuie să răspundă la următoarele şapte întrebări:

1. Sunteţi mulţumiţi de modul în care s-a dezvoltat Capitala?
2. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi o singură administraţie?
3. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi 7 administraţii?
4. Suntei mulţumiţi de curăţenia din Bucureşti?
5. Vă doriţi o arhitectură unitară in Bucureşti?
6. Sunteţi de acord cu reducerea cheltuielilor aparatului administrativ?
7. Sunteţi de acord ca Bucureştiul să fie condus de primarul general şi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti?

Cookies