Pe ce melodii au dansat în 2020 tinerii care folosesc Tik Tok? Iată un top vesel și precis

01 ian. 2021
286 Afișari
Pe ce melodii au dansat în 2020 tinerii care folosesc Tik Tok? Iată un top vesel și precis
Peste un milion de filmulețe sunt postate zilnic pe Tik Tok

În anul 2020, lumea social media a fost dominată de Tik Tok, aplicația pe care o folosesc ore în șir oameni de toate vârstele, din toata lumea. Unii dintre ei postează dansuri, videoclipuri amuzante sau voice overs (atunci când cânți pe ritmurile melodiei tale preferate). Cum mai toate postările de pe Tik Tok au muzică pe fundal, vă spunem acum care au fost cele mai folosite melodii pe această platformă, în anul 2020.

Zi de zi, sute de milioane de copii și de tineri se uită ore în șir la filmulețe de toate felurile, majoritatea fiind tutoriale care te învață să dansezi sau meme-uri. Este vorba de Tik Tok, aplicația care a cunoscut în ultimii ani un succes fulminant, nemaiîntâlnit până acum pe internet. Deși doar 55% din utilizatori au postat măcar un videoclip, pe Tik Tok sunt postate zilnic peste 1 milion de filmulețe, la nivel global. Fiind o aplicație atât de populară, este imposibil ca preferințele tinerilor să nu fie influențate de ceea ce văd pe Tik Tok. Acest lucru este extrem de vizibil în gusturile muzicale, deoarece există destule melodii care s-au bucurat de un succes crescut abia după ce mai multe „vedete” din lumea aplicației le-au folosit în videoclipurile lor. Mai jos vă prezentăm cele mai folosite 10 melodii de pe Tik Tok în 2020, potrivit HypeAuditor.

10. „Say So” – Doja Cat – 18.056.425 postări

Melodia a devenit un hit în momentul în care creatoarea de conținut Haley Sharpe a venit cu o coregrafie ce a ajuns virală. Drept urmare, „Say So” a fost folosită în peste 18 milioane de videoclipuri, iar Doja Cat a folosit coregrafia populară de pe Tik Tok în videoclipul melodiei sale.

9. „Sunday Best” – Surfaces – 19.590.388 postări

Piesa celor de la Surfaces a reprezentat o sursă de inspirație pentru coregrafii distractive și ingenioase. Cu un vibe laid-back, piesa s-a bucurat de succes anul acesta, fiind folosită în aproape 20 de milioane de Tik Tok-uri.

8. „Coño” – Puri x Jhorrmountain x Adje – 22.000.587 postări

Puțin peste 22 de milioane de postări au avut piesa „Coño” pe fundal, ceea ce o face a opta cea mai ascultată piesă pe Tik Tok în 2020.

7. „Baila” – Tampa Curhat Beat & Karl Wine – 23.586.772 postări

Pentru ca un Tik Tok să devină popular acesta trebuie să fie foarte catchy și să aibă o melodie ritmată, ușor de reținut. Astfel, nu este de mirare că „Baila” s-a bucurat de un succes major, fiind utilizată în peste 23,5 milioane de filmulețe la nivel global.

6. „Banana [DJ FLe – Minisiren Remix]” – Conkarah feat. Shaggy – 29.909.926 postări

„Banana” este una dintre cele mai de succes melodii din 2020, aceasta apare în aproape 30 de milioane de Tik Tok-uri de anul acesta, fiind un adevărat hit.

5. „Savage” – Megan Thee Stallion – 30.067.830 postări

Dacă sunteți utilizatori ai aplicației Tik Tok, atunci știți că este imposibil să existe un top al celor mai populare melodii care să nu includă „Savage”. Piesa care a propulsat-o pe Megan Thee Stallion spre faimă a apărut în peste 30 de milioane de filmulețe de pe Tik Tok în 2020.

4. „Lottery (Renegade)” – K Camp – 30.143.062 postări

De la Charli D’Amelio la Addison Rae, toate vedetele din lumea Tik Tok au dansat pe piesa celor de la K Camp. Piesa s-a bucurat de un succes absolut, fiind folosită în peste 30 de milioane de clipuri la nivel global. În spatele coregrafiei atât de populare se află Jalaiah Harmon, căreia i-au fost atribuite meritele abia când melodia devenise deja un trend puternic.

3. „Relationship” – Young Thug feat. Future – 32.861.404 postări

Deși a apărut acum trei ani, „Relationship” a devenit extrem de populară odată cu răspândirea Tik Tok-ului, și reprezintă exemplul perfect de melodie ce se bucură de succes pe urma acestei aplicații. Piesa lui Young Thug a apărut în aproape 33 de milioane de Tik Tok-uri anul acesta

2. „Bagaikan Langit (Cover) – Karin – 34.725.418 postări

Mai mult ca sigur ai auzit această melodie, indiferent dacă folosești Tik Tok sau nu, probabil ți-a rămas blocată în cap, deoarece este repetitivă și molipsitoare – rețeta perfectă pentru o melodie numai bună pentru „viralele” de pe social media. Cu puțin sub 35 de milioane de utilizări, „Bakaigan Langit” se clasează pe locul 2 în topul melodiilor de pe Tik Tok de anul acesta.

1. „Laxed (Siren Beat)” – Jawsh 685 – 54.437.556 postări

Varianta instrumentală a melodiei de pe locul 2, „Laxed” este de departe cea mai populară piesă de anul acesta de pe Tik Tok, cu peste 54 de milioane de apariții.

Tik Tok, o aplicație care a cucerit lumea

Tik Tok, aplicația ce a luat naștere în vara anului 2016 în China și a devenit disponibilă pe întregul Glob în anul 2017, se poate lăuda cu cea mai rapidă creștere a unei platforme de social media din istorie. Potrivit Sensor Tower, aplicația a fost decărcată de peste 2 mililarde de ori la nivel global, și are aproximativ 1 miliard de utilizatori activi, dintre care 850 de milioane folosesc aplicația măcar o dată pe lună.

Cookies