Pe Bd. Iuliu Hațieganu se plantează copaci, anunță Robert Negoiță. Aici s-au făcut lucrări de supralărgire a benzilor

12 oct. 2023
1968 Afișari
Pe Bd. Iuliu Hațieganu se plantează copaci, anunță Robert Negoiță. Aici s-au făcut lucrări de supralărgire a benzilor
Pe Bd. Iuliu Hațieganu se plantează copaci, anunță Robert Negoiță. Aici s-au făcut lucrări de supralărgire a benzilor | Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Pe Bulevardul Iuliu Hațieganu se fac ample lucrări de împădurire. Acesta a fost supralărgit de la două la patru benzi în două luni și dat în folosință pe data de 1 septembrie.

Se plantează copaci pe Bulevardul Iuliu Hațieganu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a transmis, pe Facebook, că pe Bulevardul Iuliu Hațieganu se plantează copaci.

🌳🌳 Următoarea etapă la noul Bulevard Iuliu Hațieganu: împădurirea.

Acesta a fost supralărgit de la două la patru benzi, lucrările fiind gata în 60 de zile.

Bulevardul Iuliu Hațieganu face legătura între Sectoarele 3 și 4. Aici, la orele de vârf, se circula cu mare dificultate. Atunci când a fost inaugurat, mai exact pe data de 1 septembrie, Robert Negoiță a transmis că pe această arteră se circulă foarte bine.

Lucrarea a presupus realizarea a 18.900 mp de cale rutieră, construirea de trotuare cu pavaj, dar și amenajarea spațiului verde adiacent.

Costul total al acestei lucrări a fost de 8.836.400,39 lei.

Robert Negoiță, la inaugurarea Bd. Iuliu Hațieganu: „Se circulă bine”

Bulevardul Iuliu Hațieganu a fost inaugurat pe 1 septembrie. Atunci, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, le transmitea bucureștenilor că în zonă se circulă foarte bine, nu se prind nici măcar două semafoare în intersecție.

De asemenea, Negoiță a mai declarat că nu a plecat în concediu pentru că a trebuit să se ocupe de acest proiect.

Primarul Sectorului 3 a declarat următoarele într-un live făcut pe Facebook:

Acum 60 de zile făceam primul live de pe Iuliu Hațieganu, fix din locul ăsta. Eram în curtea unității militare, era aici un haos, circulație blocată, arăta rău de tot…se circula foarte greu. Am promis 60 de zile, astăzi se împlinesc cele 60 de zile (01.09.2023).

Aproape am finalizat de turnat asfaltul, mai e puțin. Suntem într-o mică întârziere pentru că aici au fost schimbate toate utilitățile: canalizare, apă, tot. Au fost lucrări foarte complexe care n-au depins doar de noi (…). Nu e simplu să faci un bulevard întreg de la zero.

Și așa cum am zis…se circulă fluid. Uitați ce circulație avem aici! Da, se circulă bine. Nu se așteaptă deloc, nu prinzi nici măcar două semafoare. Nu! Nu prinzi două semafoare. Veniți și vedeți! Convingeți-vă! Bulevard făcut în 60 de zile. N-a fost ușor, dar se merită, s-a meritat. N-am plecat o zi în concediu pentru că am avut acest proiect (…).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies