BAZAR

Pe 1 iunie se redeschide cel mai mare parc de distracţii din România: abonamente la reducere

Potrivit unui comunicat de presă, Divertiland îşi va redeschide porţile la 1 iunie. 

La Plaja Acua Park are 27 de tobogane, printre care și Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower, Snake Pitt, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Toboganele sunt deschise pentru vizitatori până la ora 21.00. Clienții se pot bălăci şi în piscina cu valuri, care produce, la fiecare 2,5 secunde, valuri de diferite mărimi şi recreează atmosfera unei insule tropicale. Parcul mai este parcurs şi de un Râu Leneş, care îi poartă alene, pe o distanţă de 500 metri, pe clienţii care vor să se relaxeze pe saltele. Lazy River (n.red – Râul Leneş) are în centru şi o cetate a ploii, care este echipată ca un labirint al distracţiei pentru copii.

În water park mai sunt 20 cabane private VIP Birds of Africa. Acestea se adresează celor care vor să aibă parte de intimitate şi servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, şezlonguri şi wi-fi. Pentru fiecare foișor privat, care are o capacitate de șase persoane, clienții trebuie să plătească, pe lângă intrare, încă 190 lei.

Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafaţă de 3.000 mp şi cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri şi terenuri de volei de plajă.

Parcul La Plaja se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 42.000 de mp, incluzând cele 842 de locuri de parcare. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button