Pe 1 Iunie, copiii intră gratis la Muzeul Fotbalului din București și sunt invitați să bată mingea la Palatul Parlamentului

31 mai 2023
341 Afișari
Pe 1 Iunie, copiii intră gratis la Muzeul Fotbalului din București și sunt invitați să bată mingea la Palatul Parlamentului
De 1 iunie, copiii pot intra pe gratis la Muzeul Fotbalului din București și sunt invitați să bată mingea la Palatul Parlamentului. Foto credit: Muzeul Fotbalului.

De 1 iunie, copiii sunt invitați să trăiască o zi specială la Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi și să se bucure de sportul lor favorit sau să îi descoperă tainele într-o adevărată sărbătoare, anunță Muzeul Fotbalului. Pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi, copiii sub 14 ani au intrare gratuită de ziua lor și se vor distra în camerele cu ”comori” fotbalistice: colecții speciale, tricouri rare, jocuri și experiențe incredibile.

În Noapte Muzeelor, bucureștenii pasionați de fotbal sunt așteptați la Muzeul Fotbalului din Centul Vechi. Gazda evenimentului va fi Helmuth Duckadam
Sursă foto: Facebook-Football Museum Bucharest

Mănușile lui Duckadam de la Sevilla 1986, tricourile lui Maradona sau Ronaldo, baloanele Cupelor Mondiale, toate pot fi admirate de copii”

Accesul gratuit este asigurat fie prin achiziționarea unui tichet online, fie prin cumpărarea lui la recepția Muzeului, iar pentru buna organizare a programului special de 1 iunie se permite accesul gratuit pentru maximum 3 copii la un adult supraveghetor, astfel încât toți micii suporteri să se bucure cum se cuvine de Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului.

La Noaptea Muzeelor poți să comentezi de unul singur meciuri la Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi, unic în România și Europa de Est. “Turiștii străini vin și strigă: Goool”. Foto credit: Muzeul Fotbalului.
Foto credit: Muzeul Fotbalului.

Mănușile lui Duckadam de la Sevilla 1986, tricourile lui Maradona sau Ronaldo, baloanele Cupelor Mondiale și alte sute de surprize spectaculoase compun cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate dărui copilului său prin fotbal de 1 iunie! La Muzeul Fotbalului explorezi, înveți, te joci și ești fericit”, anunță Muzeul Fotbalului.

Foto credit: Muzeul Fotbalului.

Detalii pe www.footballmuseum.ro

De 1 iunie, copiii sunt așteptați și la Palatul Parlamentului. Vin și câțiva foști fotbaliști cunoscuți

Echipa Muzeului Fotbalului va fi prezentă de 1 iunie și la Palatul Parlamentului. În cadrul programului ”Porți deschise pentru copii”, echipa va veni însoțită de foști fotbaliști cunoscuți pentru a le arăta copiilor magia fotbalului.

Cum se pot distra copiii, gratuit, de la 10:00 la 17:00, la Palatul Parlamentului

„Joacă fotbal pe teren redus cu echipa Muzeului Fotbalului, în care vor regăsi jucători-surpriză din fotbalul românesc!

Explorează fotbalul dincolo de teren, cu zâmbetul pe buze: joacă fussball (fotbal de masă), subsoccer și FIFA 23 pe consolă!

Descoperă colecția specială cu tricouri rare ale echipei naționale de fotbal a României, purtate de fotbaliști din generații diferite la meciuri de poveste”.

Foto credit: Muzeul Fotbalului.
Cookies