ARHIVA B365

PDL Bucureşti: USL îl acoperă pe Oprescu în tragedia copilului omorât de câinii fără stăpân

„USL îl acoperă pe Oprescu în tragedia copilului omorât de câinii fără stăpân. Guvernul USL are obligaţia de a da imediat ordonanţa de urgenţă, până nu vor fi şi alte victime”, susţine PDL Bucureşti într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

PDL Bucureşti precizează că orimăriile de sector nu au atribuţii în programul de gestiune a câinilor fără stăpân, aceasta fiind atribuţia exclusivă a primarului general.

„PDL condamnă încercarea USL de a-l scoate pe Oprescu nevinovat, anunţând, în schimb, în bătaie de joc, demiterea a doi directori din Primaria Sectorului 2 doar ca să ridice presiunea publică pusă, în mod corect, în ultimele zile pe Primarul General. Bucureştenii aşteaptă măsuri reale şi aşteaptă ca persoanele cu adevărat responsabile – Sorin Oprescu şi ONG-urile – să fie trase la răspundere sau, în cazul Primarului General, măcar să îşi depună demisia!”, se arată în comunicat.

PDL mai susţine că Guvernul USL are obligaţia de a da imediat ordonanţa de urgenţă care să rezolve această problemă pentru că majoritatea USL din Parlament amâna de pe o săptămână pe alta adoptarea legii, iar în acest timp alţi copii pot cădea victime câinilor fără stăpân.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button