GREEN CITY

PDL Bucureşti: USL blochează alocarea de fonduri pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău

„Organizaţia de Bucureşti a PDL, condusă de Elena Udrea, a luat decizia convocării unei şedinţe de Consiliu General de îndată duminică seară pentru alocarea a două milioane de lei din fondul de rezervă al municipalităţii, bani care ar fi urmat să meargă la consiliile judeţene din Vrancea şi Buzău. (…) Reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General, îndemnaţi probabil de primarul Sorin Oprescu, au refuzat să se prezinte la această şedinţă cerută de PDL Bucureşti, făcând astfel imposibilă alocarea de fonduri către zonele sinistrate”, arată democrat-liberalii, într-un comunicat remis NewsIn.

Mai mult decât atât, democrat-liberalii susţin că reprezentanţii USL urmăresc „interesul propriu” şi că „au încercat să impună alocarea discreţionară a banilor pentru sinistraţi”.

„PSD şi PNL au dovedit prin absenţa de la cele două şedinţe de Consiliu General că ei nu urmăresc binele bucureştenilor şi al românilor, ci interesul propriu. Semnul cel mai josnic şi grotesc al acestui sentiment subuman este acela că au încercat să negocieze lista localităţilor unde vor ajunge fondurile. USL Bucureşti a încercat astfel să impună alocarea discreţionară a banilor pentru sinistraţi. Este dovada cea mai cruntă şi palpabilă a lipsei de respect faţă de semenii tăi”, precizează sursa citată.

În context, organizaţia de Bucureşti a PDL arată că „banii ajungeau oricum la consiliile judeţene din Buzău şi Vrancea, conduse tot de reprezentanţi ai social-democraţilor”.

„PDL Bucureşti condamnă acest stil primitiv şi inuman de a face politică al USL la nivelul Capitalei şi face un ultim apel către întrunirea unui cvorum pentru alocarea de fonduri către judeţele grav afectate de vremea grea din ultimele săptămâni. PSD şi PNL ar trebui să arate măcar în ultimul ceas că sunt formate din oameni, nu din politicieni veroşi şi cinici puşi pe căpătuială”, conchide organizaţia condusă de Elena Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button