ARHIVA B365

PDL Bucureşti îl vrea pe Boc în fruntea partidului, anunţă Udrea

A fost un vot politic în urma acestor dezbateri şi în unanimitate organizaţia şi-a exprimat sprijinul pentru domnul Emil Boc urmând, desigur, ca, la apariţia moţiunii, să procedăm conform statutului„, a declarat Elena Udrea, precizând că a fost vorba de 15 voturi din 15.

Elena Udrea a explicat ca în acest moment, foile de susţinere sunt semnate de către membrii de partid, urmând ca organizaţiile să-şi dea avizul după ce moţiunile sunt depuse.

Candidaturile au apărut la o săptămână una după cealaltă. Unii au semnat pe prima foaie de susţinere pentru prima candidatură. După ce a apărut şi a doua, unii au revenit şi au semnat pentru a doua candidatură. Alţii, care nu semnaseră deloc pentru prima, au semnat pentru a doua. Dar sunt semnături de susţinere personale, ale membrilor de partid„, a spun presedintele PDL Bucureşti.

Şi în cazul meu este o semnătură personală, pentru că aşa spune statutul, dar organizaţia a luat decizia ca, în ansamblul ei, ca filială a PDL, să îşi ofere susţinerea candidatului Emil Boc„, a completat Elena Udrea.

Biroul Permanent al PDL Bucureşti s-a reunit marţi la sediul organizaţiei din Aleea Modrogan. Unul din liderii organizaţiei, viceprimarul Bucureştilor Mircea Raicu afirmase înaintea întâlnirii că este prematur ca organizaţia să ia astăzi o decizie privind susţinerea unui candidat sau altul la şefia PDL, urmând ca moţiunile candidaţilor să fie analizate în organizaţie după depunerea lor oficială. „Moţiunile trebuie depuse cu 30 de zile înainte de data Convenţiei Naţionale şi abia apoi vor fi discutate. Oricum, va trebui să ne desemnăm delegaţii la Convenţie şi nimeni nu poate spune că poate control un vot secret cum va fi cel de la alegeri„, a declarat Mircea Raicu pentru NewsIn.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button