Preşedintele PC, Daniel Constantin, reconfirmat în funcţie. Ponta: Am o invidie pe domnul Voiculescu

de:
26 apr. 2014
0 Afișari
Preşedintele PC, Daniel Constantin, reconfirmat în funcţie. Ponta: Am o invidie pe domnul Voiculescu

UPDATE. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a fost reconfirmat în funcţie pentru 4 ani, sâmbătă, la Congresul PC, el primind şi 45 de voturi „împotrivă”, iar primarul Cristian Popescu Piedone a fost votat prim-vicepreşedinte, Daniel Florea – secretar general, iar Vasile Nistor – preşedinte executiv. Daniel Constantin a primit 2.695 de voturi „pentru”, înregistrându-se 45 de voturi „împotrivă”, scrie Mediafax

Sloganul congresului PC este „Implică-te! Schimbarea începe acum!”. Conservatorii urmează să îşi aleagă în cadrul Congresului preşedintele, preşedintele executiv, prim-vicepreşedintele şi secretarul general.

Liderul PSD Victor Ponta, preşedintele PC, Daniel Constantin, Gabriel Oprea şi Dan Voiculescu au ajuns la Congres în jurul orei 10.45, ei intrând în sala unde are loc evenimentul pe melodia din filmul „Războiul lumilor”. Congresul s-a deschis cu imnul României.

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, la Congresul PC, că nu va candida la Preşedinţie decât dacă va avea sprijinul PC, el menţionând, pe de altă parte: „Am o invidie pe domnul Voiculescu: Băsescu îl urăşte mai mult”. „O să câştigăm împreună alegerile prezidenţiale”, a spus Ponta, la Congresul PC, fiind aplaudat pe participanţi. El a mai spus că duminică se aniversează doi ani de la demiterea Guvernului Ungureanu, prin moţiune de cenzură.

 Preşedintele fondator al PC, prezent la eveniment, a izbucnit în râs la afirmaţia premierului. „Vă susţinem pentru Preşedinţia României”, i-a spus Constantin lui Ponta. Afirmaţia lui Constantin a fost aplaudată de participanţii la Congresul PC. Constantin a remarcat cât de mult a fost aplaudată la Congresul PC afirmaţia premierului legată de candidatura la Preşedinţie doar cu sprijinul PC.

Cookies