Pavelele „Zebră Mutantă” din S5 au împrejmuit câteva țevi de gaze aflate pe mijlocul trotuarului. „E traseul pentru obținerea permisului de trotinetă!”

26 iul. 2023
3734 Afișari
Pavelele „Zebră Mutantă” din S5 au împrejmuit câteva țevi de gaze aflate pe mijlocul trotuarului. „E traseul pentru obținerea permisului de trotinetă!”
Pavelele „Zebră Mutantă” din S5 au împrejmuit câteva țevi de gaze aflate pe mijlocul trotuarului. „E traseul pentru obținerea permisului de trotinetă!” | Sursa foto: Facebook - Ești din Sectorul 5, dacă

Pe trotuarele din Sectorul 5 se montează pavelele în trei culori care îți fură privirea, denumite și „Zebră Mutantă”, preferate în special de mulți șoferi care își parchează mașinile neregulamentar pe ele. Pentru a nu deranja ordinea firească a obiectelor care se află în calea acțiunii de montare a pavelelor, muncitorii au împrejmuit copaci și mai multe țevi de gaze.

„E traseul pentru obținerea permisului de trotinetă!”

Locuitorii din Sectorul 5 au criticat pe rețelele de socializare pavelele care se montează pe trotuarele din aria administrată. Chiar și primarul Cristian Popescu Piedone vrea ca acestea să dispară.

Până când se va întâmpla acest lucru, muncitorii respectă planul și lucrează pentru reabilitarea trotuarelor din sector.

O imagine cu o lucrare a unui trotuar a stârnit amuzamentul locuitorilor din Sectorul 5. Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” și a strâns zeci de reacții și comentarii.

Țevi de gaze împrejmuite de pavele | Sursa foto: Facebook - Ești din Sectorul 5, dacă
Țevi de gaze împrejmuite de pavele | Sursa foto: Facebook – Ești din Sectorul 5, dacă

În imagine se observă cum cei care s-au ocupat de amenajarea trotuarului au montat pavelele „Zebră Mutantă” în jurul câtorva țevi galbene de gaze. Problema este că acele țevi sunt degradate, îndoite și au vopseaua scorojită, semn că trebuie să se afle în atenția cuiva.

O persoană a oferit o explicație în secțiunea de comentarii a postării:

O sa se facă. Problema este ca trebuie sa vina cei de la Engie sa scurteze țevile respective, sa pună capace și apoi sa se refacă din nou pavajul care se va scoate de către Engie.

Comentariile de la postare sunt prețioase. Oamenii au făcut haz de necaz, având în vedere situația absurdă:

  • „E traseul pentru obtinerea permisului de trotineta!” – R. I.
  • „Era și păcat sa nu fie.” – L. B. N.
  • „Pare sa fie o țeapă. Aia pe care ne-o luam zilnic de la administratie…” – S. D. M.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies