BAZAR

Paula Iacob despre viaţa lui Gigi Becali în penitenciar: „A slăbit foarte mult”

Iacob a luat cu ea un doctorand la teologie, care i-a spus lui Becali ce ar trebui să facă pentru a ajunge student la teologie şi cu care a avut o discuţie pe teme teologice. „La un moment dat a zis că ‘Nu vreau nimic, nici afaceri, nimic pentru că mi-e frică’. Atunci băiatul l-a întrebat dacă frica este un sentiment creştinesc. El a stat o clipă, s-a gândit şi apoi a spus ‘Nu’ „, a relatat Paula Iacob, citată de rtv.net.

Paula Iacob a negat că Gigi Becali a chemat-o pentru a-i propune să fie noul lui avocat. „Nu mi-a zis niciun cuvânt rău despre avocaţii lui”, a spus Iacob.

Avocata a spus că Becali a chemat-o doar pentru a-i mulţumi pentru sprijinul public pe care i l-a acordat în ultima vreme. „M-a chemat să-mi mulţumească că, într-un moment în care toţi l-au lovit, pentru că şi el trebuie să recunoască că e la pământ, eu i-am luat apărarea”, a spus avocata.

Întrebată cum i s-a părut Becali în închisoare, ea a răspuns: „Fizic, a slăbit mult”.

Gigi Becali s-a întâlnit cu vineri cu toţi avocaţii săi, alături de aceştia fiind chemată şi Paula Iacob, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea ca aceasta să-l reprezinte pe Becali în instanţă.

Gigi Becali a încercat să se înscrie la examenul de admitere al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii din Bucureşti, instituţia de învăţământ respingându-i dosarul, întrucât fostul deputat nu a depus şi avizul Arhiepiscopiei Bucureştilor. Dacă ar fi reuşit să treacă de etapa înscrierii, Becali ar fi participat la concursul organizat de facultate, iar în cazul în care ar fi fost admis ar fi putut beneficia de o reducere a perioadei pe care o petrece în Penitenciarul Jilava.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button