Paul van Dyk @ The Mission Dance Weekend

de:
24 iul. 2011
0 Afișari
Paul van Dyk @ The Mission Dance Weekend

In 1999 cititorii revistei britanice DJ Mag l-au votat pe Paul van Dyk si acesta a fost desemnat “Best Music Maker”, in fata legendelor Fatboy Slim si Paul Oakenfold. In acelasi an, artistul este desemnat “Best International DJ” atat la premiile Music Awards cat si in cadrul revistei Ministry of Sound.

Piesele sale, de un real success in acea vreme, Another Way, Tell Me Why si We Are Alive au fost saptamani intregi pe locul 1 in topurile germane dedicate muzicii electronice si au patruns imediat pe scena internationala. Paul Van Dyk este prezent inca de la inceputul carierei sale in Top 100 DJ Mag pe unele dintre cele mai bune pozitii si a fost desemnat de alte reviste de gen, ca Mixmag si Muzik Magazine, “Man of the Year” si “Leader of the Trance Nation”.

Primul sau album, 45 RPM, lansat in 1998 in UK a inclus single-ul For An Angel care a devenit in scurt timp un hit international. Acest material de debut a fost prezent in toate topurile muzicale din lume. In 1999 Paul a plecat de la casa de discuri MFS (Masterminded For Success) si a format, alaturi de echipa sa, Vandit Records, un label care lanseaza atat piesele sale cat si cele ale unor alti tineri artisti.

Dupa mai bine de inca o decada de succes, astazi, agenda lui Paul van Dyk este foarte aglomerata avand in vedere ca producatorul si DJ-ul de origine germana sustine turnee de succes pe toate continentele planetei.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale –– online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies