ARHIVA B365

Angajat ISU, patronii şi contabila clubului Colectiv, audiaţi la DNA

De asemenea, procurorii DNA ridica, vineri dimineata, documente de la Primaria Sectorului 4 si de la Administratia financiara in dosarul in care ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv, anunta Agerpres.ro, citand surse judiciare.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv – Paul Gancea, Alin Anastasescu si Costin Mincu – au fost arestati preventiv pe 3 noiembrie. Judecatoria sectorului 4 a motivat decizia de arestare a celor 3 prin faptul ca acestia au dat dovada „de o grava neglijenta si de iresponsabilitate in administrarea clubului”, aminteşte Hotnews.ro.

„Cei trei inculpati prezinta un pericol social ridicat, iar prin atitudinea si comportamentul reflectat in activitatea desfasurata demonstreaza ca lasarea lor in libertate pericliteaza siguranta celorlalti membri ai societatii. De asemenea, judecatorul are in vedere gravitatea deosebita a faptelor, urmarile acestora (decesul multor persoane tinere si vatamarea corporala a altora, unele dintre acestea fiind internate in continuare in stare critica), precum si modul si circumstantele de comitere a acestora. Totodata, judecatorul apreciaza ca activitatea de urmarire penala se afla in etapa de inceput, exista un amplu probatoriu care urmeaza a fi administrat, iar pentru buna desfasurare a procesului penal se impune luarea masurii arestarii preventive a celor trei inculpati”, se arata in motivarea deciziei de arestare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button