Patrule pedestre în parcuri din Sectorul 2 al Capitalei. Parcurile Icoanei, Ioanid și Țepeș Vodă, monitorizate de polițiști

21 oct. 2022
464 Afișari
Patrule pedestre în parcuri din Sectorul 2 al Capitalei. Parcurile Icoanei, Ioanid și Țepeș Vodă, monitorizate de polițiști
Patrule pedestre în parcuri din Sectorul 2 al Capitalei. Parcurile Icoanei, Ioanid și Țepeș Vodă, monitorizate de polițiști. Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 - Politia Locala

În urma mai multor sesizări transmise de bucureșteni, Poliția Locală Sectorul 2 anunță că patrule pedestre monitorizează parcuri din zonă: Icoanei, Ioanid și Țepeș Vodă.

Patrule pedestre în parcuri din Sectorul 2 al Capitalei

Mai mulți bucureșteni au sesizat Poliției Locale din Sectorul 2 o problemă des întâlnită în parcuri: persoane care consumă alcool și mănâncă semințe. Astfel, oamenii legii transmit că acționează în fiecare zi în vederea identificării și aplicării măsurilor legale care se impun conform competențelor.

„Ca urmare a numeroasele sesizări transmise de dumneavoastră, prin Dispeceratul Poliției Locale, cu privire la persoanele care consumă băuturi alcoolice și mănâncă semințe în parcurile din Sectorul 2, acționăm zilnic în vederea identificării și aplicării măsurilor legale care se impun conform competențelor”, anunță reprezentanții Poliției Locale S2 pe Facebook.

Zilele acestea, mai mulți polițiști monitorizează „atent” parcurile Icoanei, Ioanid și Țepeș Vodă, unde au aplicat deja 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.600 de lei.

„Întâlnim zilnic, prin parcuri și pe orice băncuță, persoane de toate vârstele care mănâncă semințe și aruncă cojile pe jos sau consumă alcool și abandonează sticlele, deși în spatele lor este cel mai adesea un coș de gunoi”, potrivit sursei citate.

Patrulele pedestre acționează pentru a preveni aceste obiceiuri, astfel încât ceilalți oameni să se bucure de natură, fără mizeria pe care o lasă alte persoane în urma lor.

Alte sancțiuni

Poliția Locală S2 a aplicat noi sancțiuni contravenționale pentru staționarea vehiculelor și remorcilor pe spațiile verzi. Culmea, la doi pași de spațiul verde existau locuri de parcare amenajate care erau libere.

Săptămâna acesta, oamenii legii au impus aplicarea a 24 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.800 lei pentru staționarea autovehiculelor pe spatiul verde.

„Nenumăratele staționări pe spațiu verde sunt dispreţ faţă de locuitorii Sectorului 2, care doresc să trăiască într-un mediu verde și sănătos”, spune sursa citată.

Cookies