Patrule călare, de Înviere, în zona marilor biserici din Capitală

de:
21 apr. 2011
0 Afișari
Patrule călare, de Înviere, în zona marilor biserici din Capitală

În premieră, în noaptea de Înviere, 11 patrulele călare vor avea misiunea de a monitoriza atât Centrul Capitalei cât şi anumite zone cu potenţial factor de risc infracţional. Dealul Mitropoliei sau zona mănăstirii Caşin sunt două dintre obiectivele care vor fi supravegheate şi de către agenţii Poliţiei Călare, în noaptea de Înviere.

Mai mult, atât patrulele călare cât şi cele de ordine publică ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti vor mai avea în atenţie, în perioada Sărbătorilor Pascale, marile parcuri, zonele publice din apropierea marilor magazine, dar şi anumite obiective din Sectorul 5. Cartierele Rahova si Ferentari, zone cu probleme specifice, vor benefiacia de o atentie mai sporita din partea oamenilor legii.

Această măsură face parte dintr-un set mai amplu care vizează asigurarea ordinii publice. Alături de Jandarmerie, Politia Capitalei şi Brigada de Poliţie Rutieră facem tot posibilul ca bucureştenii să aibă parte de un Paşti liniştit. Vom fi la datorie”, a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al Poliţie Locale a Municipiului Bucureşti Răzvan Popa.

Efectivele Poliţiei Locale a Capitalei vor mai susţine şi acţiunile organizate, în această perioadă, de către Primăria Generala. Echipajele Serviciului Circulaţie din cadrul PLMB vor intensifica misiunile privind fluidizarea traficului în Bucureşti.

Cookies