Patru tramvaie RATB circulă din nou prin BUCUREŞTI, începând de LUNI

de:
09 sept. 2016
5 Afișari
Patru tramvaie RATB circulă din nou prin BUCUREŞTI, începând de LUNI

Astfel, linia de tramvai 24 va reveni pe traseul de bază de la interseclia Bd. Ion Mihalache/Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Berzei, până la capăt de linie „Vasile Pârvan”, cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. lonel Perlea, Str. Grigore CobăIcescu, str. Berzei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază.

Liniile de tramvai 42 şi 45 vor reveni pe traseele de bază de la intersecţia Bd. Ion Mihalache/Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul „Gara de Nord”, cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseele de bază.

Linia de tramvai 46 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Şos. Nicolae Titulescu/ Str.Dr. Felix, pe Str. Dr. Felix, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul „Gara de Nord”, cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, Str. Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de bază.

De la aceeaşi dată, în urma creării condiţiilor de circulaţie pe Bd. lon Mihalache în zona intersecţiei cu Bd. Banu Manta, se reînfiinţează staţiile de autobuze „Bd. Banu Manta” (în ambele sensuri) pentru liniile 205 şi 300, informează RATB.

Cookies