ȘTIRI

Patru tineri, prinși la furat în București. Poliția a tras focuri de armă, un hoț s-a ascuns într-o cușcă de câine

Patru tineri, între care un minor de 15 ani, au fost prinși de poliție, care i-a somat cu focuri de armă, după ce aceștia păstrunseseră în toiul nopții în curtea unei case din București. Au fost văzuți de o persoană care a sunat la 112, iar când a venit poliția, tinerii au fugit. Unul dintre ei a fost găsit ascuns în cușca unui câine, un altul s-a refugiat pe un acoperiș, altul a fost depistat în curtea unei vulcanizări.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ei sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru tentativă de furt calificat.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 19 februarie, în jurul orei 1:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 că un bărbat a observat mai multe persoane necunoscute care au sărit în curtea imobilului. La adresa respectivă s-au deplasat, de urgență, echipaje ale secției de poliție și jandarmi.

Anunțul poliției

„În proximitatea adresei indicate au fost observați patru tineri, care la vederea polițiștilor au fugit. Unul dintre polițiști i-a somat și a executat foc în plan vertical, cei 4 fiind depistați în scurt timp, unul dintre ei ascuns în cușca unui câine. Au fost imobilizați și conduși pentru audieri la subunitatea de poliție”, detaliază un comunicat al autorităților.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button