Patru ştranduri din București, închise de inspectorii de la Antifraudă fiscală

de:
07 iul. 2014
1 Afișari
Patru ştranduri din București, închise de inspectorii de la Antifraudă fiscală

Inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat, sâmbătă, 5 iulie 2014, şapte ştranduri şi parcuri acvatice situate în zona Bucureşti-Ilfov.

În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au identificat încălcări ale prevederilor legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de 58.866 lei.

De asemenea, pentru funcţionarea fără a fiscaliza veniturile realizate din vânzarea biletelor de acces şi a produselor alimentare şi nealimentare comercializate în incintă, inspectorii antifraudă fiscală au dispus, pentru patru ştranduri, suspendarea pe o perioadă de trei luni a activităţii desfăşurate, iar în cazul unei firme care gestiona parcarea, au dispus suspendarea activităţii până la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal, conform prevederilor legale.

Acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, în scopul îmbunătăţirii conformării voluntare în domeniul prestărilor de servicii, prin înregistrarea tuturor veniturilor şi emiterea de bonuri fiscale către consumatori.

Din imaginile furnizate de Directia generala antifrauda fiscala, printre parcurile controlate de inspectorii Direcţiei se numără şi Water Park, parcul acvatic din nordul Capitalei, controlat de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă şi de fratele acestuia, Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Contactați de B365.ro, reprezentanții Water Park au declarat că „au fost comisari, dar nu știu nimic că ar fi fost suspendat, adică nu. Au fost niște amenzi și atât. Nu știu pentru ce s-au dat amenzile, nu m-am ocupat eu de asta”.

Cookies