Patru răniţi într-o confruntare cu săbii şi pistoale, pe malul Lacului Morii

de:
15 apr. 2011
0 Afișari
Patru răniţi într-o confruntare cu săbii şi pistoale, pe malul Lacului Morii

În urma incidentului, 4 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Suporterii mergeau pe digul lacului către stadion, pentru meciul de fotbal Rapid – Victoria Brăneşti.

Când au ajuns în apropierea podului care traverseaza lacul, între aceştia şi ocupanţii unui autoturism Dacia Logan a izbucnit un conflict spontan, generat de faptul că au fost stropiţi cu apă strânsă pe drum. Din autoturism au coborat 3 indivizi, conducătorul auto având în mână o sabie iar unul dintre ceilalţi doi ocupanţi având asupra sa un pistol.

Conducătorul autoturismului i-a lovit cu sabia pe N. Radu de 24 de ani şi pe S. Răzvan de 27 de ani, ambii din Bucureşti, provocându-le leziuni ce au necesitat internarea la spital.

Ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului au folosit o armă de foc neletală, trăgând trei focuri spre grupul de suporteri, după care i-au agresat fizic pe G. Mihail de 23 de ani, din jud. Prahova şi S. Marian de 26 de ani, din Bucureşti, o parte din leziunile suferite de cei doi fiind produse şi în urma acroşării cu autoturismul cu care se deplasau agresorii.

În jurul orelor 17:10, M. Robert de 21 de ani, M. Irinel de 29 de ani şi M. Dănuţ de 26 ani, toţi din Bucureşti, s-au deplasat la spital cu autoturismul menţionat, ultimul dintre ei primind îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Autoturismul în cauză prezenta mai multe avarii, ulterior stabilindu-se faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie la intersectia şos. Ştefan cel Mare cu Calea Floreasca.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 20 Poliţie, mai multe persoane fiind audiate în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Cookies