Patru posturi noi de control al documentelor, deschise la Aeroportul Henri Coandă

de:
09 sept. 2016
0 Afișari
Patru posturi noi de control al documentelor, deschise la Aeroportul Henri Coandă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti continuă procesul de fluidizare a controlului pasagerilor la punctele de frontieră prin suplimentarea numărului de ghişee pe fluxul de plecări, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Astfel, începând de vineri, 9 septembrie 2016, pasagerii au la dispoziţie încă două ghişee, respectiv patru posturi de control al documentelor, pe fluxul de plecări. Noile măsuri dispuse de conducerea CNAB vin în sprijinul activităţii Poliţiei de Frontieră, care se confruntă cu aglomerarea punctelor de control, la orele de vârf ale traficului aerian„, se arată într-un comunicat.

În acest moment, pe Aeroportul Henri Coandă, pasagerii au la dispoziţie 20 de posturi de control ale Poliţiei de Frontieră pe fluxul de sosiri şi 20 de posturi de control pe fluxul de plecări, capacitatea de procesare a pasagerilor fiind aproape dublată faţă de jumătatea lunii august.

Conform comunicatului, această reconfigurare vine în completarea acţiunilor demarate de conducerea CNAB în luna august pentru a îmbunătăţi şi să simplifica procesul de control, precum şi pentru ca reduce timpul de aşteptare al pasagerilor la controlul documentelor.

Cookies