Patru parcări de mari dimensiuni şi două noi smart-parking-uri, în Capitală. UNDE vor fi construite

de:
12 mart. 2018
30 afișări
Patru parcări de mari dimensiuni şi două noi smart-parking-uri, în Capitală. UNDE vor fi construite

LOCURI PARCARE BUCUREŞTI.„Este vorba atât de parcări supraetajate, cât şi de parcări la sol, plus două noi smart-parking-uri. În această vară ar urma să înceapă lucrările, după ce vom avea studiile de fezabilitate şi vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local. Estimez că ar putea fi finalizate până la sfârşitul anului”, a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai. 

Noile parcări ar urma să fie construite după cum urmează:

Bd. Colentina 25A-25B P+4, aprox. 400 locuri

str. Delfinului P+4, aprox. 310 locuri

Al. Dobrina două parcări la sol: una cu plată, una pentru riverani

Bd. Chişinău nr. 12+ nr.16 parcare la sol

str. Ciocârliei parcare la sol. Ultimele trei cu o capacitate totală de aprox. 800 locuri.

„Intenţionăm să introducem o plată în sistem mixt, ele urmând să fie folosite de asociaţiile de proprietari, dar vor funcţiona şi ca parcări publice cu plată”, a explicat edilul Sectorului 2. 

Citeşte şi BUGET 2018. 80 de străzi din Sectorul 2 intră în reparaţii capitale. LISTA arterelor

Cum funcţionează parcările inteligente de tip SMART-PARKING

LOCURI PARCARE BUCUREŞTI. În plus, administraţia locală intenţionează să dea în folosinţă, tot în acest an, şi două noi smart-parking-uri, pe Şos. Pantelimon 283 şi 330. 

Un modul de parcare tip SMART-PARKING are o capacitate de 12 maşini, dar ocupă doar echivalentul a două locuri de parcare, la sol, ceea ce constituie un avantaj în cartierele de blocuri unde există un deficit în acest sens.

LOCURI PARCARE BUCUREŞTI. Sistemele SMART-PARKING sunt silenţioase şi funcționează cu ajutorul unui lift acționat electric, pe baza unui card personalizat cu cod de acces. Practic, sistemul electronic identifică locul autoturismului, îl ridică pe platformă și îl așază la locul plătit. Operaţiunea durează aproximativ două minute.

Citeşte şi BUGET 2018. 250 milioane de lei pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 2, în acest an

Cookies