Patru oameni care trăiau clandestin într-o casă părăsită din București, salvate dintr-un incendiu. Piedone s-a trezit în miez de noapte, s-a enervat și-a amenințat cu demolarea

25 iul. 2023
534 Afișari
Patru oameni care trăiau clandestin într-o casă părăsită din București, salvate dintr-un incendiu. Piedone s-a trezit în miez de noapte, s-a enervat și-a amenințat cu demolarea
Patru oameni care trăiau clandestin într-o casă părăsită din București, salvate dintr-un incendiu. Piedone s-a trezit în miez de noapte, s-a enervat și-a amenințat cu demolarea. Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN

Mai multe persoane au fost salvate în ultimul moment dintr-o casă părăsită din București care luase foc. O cauză a izbuncirii incendiului ar putea fi o țigară aruncată pe jos.

Oamenii locuiau clandestin în casa părăsită

Un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Stadionului Ghencea, iar patru persoane aflate în pericol au fost salvate în ultima clipă din flăcări.

Incendiul a cuprins și o casă părăsită în care oamenii respectivi, printre care și un copil, locuiau clandestin. După ce a fost stins focul, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a transmis că va demola clădirea respectivă.

Cele 4 persoane salvate din incendiu au fost mutate într-un adăpost și vor sta acolo până își vor găsi o nouă locuință.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23:00, deci, este exclusă varianta ca motivul să fi fost canicula. Piedone crede că focul a pornit din cauza unei țigări aruncate pe jos sau din cauza cuiva care l-a pus intenționat.

De asemenea, primarul Sectorului 5 a declarat pentru Antena 3 CNN că vegetația va fi îndepărtată pentru a fi evitate astfel de pericole.

La ora 23, nu poate izbucni de la căldură. A fost pus sau a fost aruncată o țigară la cei care locuiau clandestin în această clădire. Vom îndepărta vegetația pentru a preveni pericolul de acest gen. Avem câteva zone cu vegetație” a anunțat Cristian Popescu Piedone.

În plus, Piedone a spus că proprietarii terenurilor din zona respectivă vor fi amendați pentru că nu au avut grijă de vegetație și nu au cosit-o.

Avem, în schimb, și proprietari. Acei proprietari, îi anunț, vor fi amendați prin direcțiile de Mediu ale Primăriei Sectorului cu amenzi maxime. Obligația lor de proprietari este să cosească această vegetație. Vorbim despre ambrozie, până la vegetația prezentă aici. Să-și cosească terenurile, nu le lăsăm în voia sorții să locuiască cine vrea” a mai spus Piedone.

Te-ar putea interesa și:

Cookies