Patru noi terenuri de tenis în Capitală

de:
24 iul. 2011
0 Afișari
Patru noi terenuri de tenis în Capitală

Autorizaţia de construire pentru modernizarea Bazei Sportive aparţinând firmei Granitul SA a fost eliberată, la sfârşitul săptămânii trecute, de Primăria Sectorului 2.

„Potrivit documentaţiei depuse de SC Granitul SA, la baza sportivă se vor amenaja patru terenuri de tenis, noi alei pietonale, vor avea loc lucrări de reparaţii şi refacere a împrejmuirii precum şi a vestiarelor”, au anunţat reprezentanţii administraţiei locale.

Suprafaţa totală a terenului ce va fi modernizat la Baza Sportivă „Granitul” este de 30.868,79 mp şi, prin noile construcţii ultramoderne, acesta va fi destinat tuturor iubitorilor de activităţi sportive care vor găsi aici cele mai bune condiţii de desfăşurare a întrecerilor sportive.

Societatea „Granitul” SA a anunţat că intenţionează să investească 150.060 lei pentru lucrările de modernizare a Bazei Sportive, acestea urmând să fie finalizate într-un interval de un an.

Baza sportivă este prevăzută şi cu o parcare de circa 200 mp, astfel că bucureştenii care vor veni cu autoturismele personale îşi vor găsi uşor un loc de parcare.

Cookies