Patru noi pieţe volante în Capitală VEZI UNDE

de:
02 aug. 2011
0 Afișari
Patru noi pieţe volante în Capitală VEZI UNDE

Pieţele volante vor fi deschise în în intervalul orar 07.00 – 20.00, în zonele Eroii Revoluţiei, Brâncoveanu, Budapesta şi Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei.

Autorităţile locale au luat această decizie ca urmare a faptului că două dintre pieţele de pe raza Sectorului 4 au fost închise pentru moderrnizare.

“Pentru că pieţele Progresul şi Apărătorii Patriei s-au închis temporar, intrând într-un amplu proces de modernizare, am amenajat cele 4 pieţe volante în zone intens traficate din Sectorul 4. Toţi cei interesaţi să achiziţioneze produse proaspete şi de calitate, direct de la producători, sunt aşteptaţi în aceste locaţii. Pieţele volante vor fi deschise până la sfârşitul lunii noiembrie”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

Conform sursei citate, bucureştenii vor putea cumpăra fructe şi legume de sezon, produse lactate, de vinificaţie şi apicole, specialităţi tradiţionale şi dulciuri româneşti, direct de la producătorii autohtoni, membrii Sindicatului Agrostar.

Investiţia în modernizarea Pieţei Progresul este estimată la aproximativ 7,5 milioane euro, lucrările urmând să fie realizate în termen de un an. Noua locaţie în suprafaţă desfăşurată de 11.000 mp va fi prevăzută cu parcare pe acoperiş cu 228 de locuri.

În luna februarie 2011, consilierii locali din Sectorul 4 au aprobat contractarea de către Administraţia Pieţelor a unui credit în cuantum de 9 milioane euro pentru reabilitarea pieţei Progresul şi pentru reconstrucţia pieţei Apărătorii Patriei. La sfârşitul lunii iunie, instituţia a obţinut împrumutul de la BCR, în urma negocierii accelerate. Ratele vor fi plătite, timp de 20 de ani, de Administraţia Pieţelor Sector 4.

Cookies