Carambol și incendiu pe A1: Patru mașini s-au ciocnit, iar un alt autoturism a ars în totalitate

de:
06 mai 2013
0 Afișari
Carambol și incendiu pe A1: Patru mașini s-au ciocnit, iar un alt autoturism a ars în totalitate

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A1, accidentul dintre cele patru mașini s-a produs la kilometrul 20 al autostrăzii, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, după ce o maşină a intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeaşi direcţie de deplasare, alte două maşini fiind avariate în urma accidentului, anunță Mediafax. În urma acestui incident trei persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat internarea. Accidentul s-a produs, potrivit poliţiştilor, din cauza nepăstrării distanţei faţă de maşina care circula în faţă.

Traficul pe sensul Piteşti – Bucureşti al autostrăzii A1 a fost îngreunat, în jurul orei 18.00, la kilometrul 20, autoturismele implicate în accident fiind trase pe banda de urgenţă.

Tot luni, un alt autoturism care a luat foc în mers a fost distrus la kilometrul 108 al autostrăzii A 1, pe sensul Bucureşti – Piteşti, în zona Bascov.

Şoferul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din judeţul Vâlcea, spunea că se îndrepta spre casă, fiind singur în autoturism, iar la un moment dat a văzut că ies flăcări de la motor.

Conducătorul auto a tras imediat pe dreapta şi a coborât din maşină, sunând la Serviciul unic de urgenţă 112, la faţa locului sosind o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, al cărei echipaj a stins focul în aproximativ 20 de minute.

În timpul intervenţiei pompierilor militari, traficul rutier pe sensul Bucureşti – Piteşti al A 1 a fost blocat, dar a fost reluat ulterior.

Cookies