Patru linii STB vor opri temporar în stațiile „Stadion” situate la trotuar. Se execută lucrări de modernizare la peroanele de pe Șoseaua Olteniței

19 iul. 2023
1744 Afișari
Patru linii STB vor opri temporar în stațiile „Stadion” situate la trotuar. Se execută lucrări de modernizare la peroanele de pe Șoseaua Olteniței
Patru linii STB vor opri temporar în stațiile „Stadion” situate la trotuar. Se execută lucrări de modernizare la peroanele de pe Șoseaua Olteniței | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București a anunțat că patru linii de autobuz vor opri în stațiile „Stadion” situate la trotuar. Modificarea se va institui de astăzi, 19 iulie.

Liniiile 610, N1, N10 și N106 vor opri temporar în stațiile „Stadion” situate la trotuar

Societatea de Transport București (STB) a anunțat, pe Facebook, că liniile 610, N1, N10 și N106 vor opri temporar în stațiile „Stadion” situate la trotuar.

Modificarea se va institui de miercuri, 19 iulie. Măsura a fost luată pentru a se efectua lucrări de modernizare a peroanelor de tramvai aferente de pe Șoseaua Olteniței.

Așadar, până când vor fi gata aceste lucrări, autobuzele liniilor 610, N1, N10 și N106 vor opri în stațiile „Stadion” situate la trotuar.

Restricții de circulație în București, în zona Piața Aviatorilor

Pe data de 20 iulie, Forțele Aeriene Române organizează o paradă cu avioane și elicoptere în București, alături de o ceremonie militară la Monumentul Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor.

Din acest motiv, vor exista restricții de ciruclație pentru șoferi. Brigada Rutieră a transmis că mai multe străzi din București vor fi afectate, potrivit Antena3.ro.

Evenimentul organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene va avea loc între 11:00-12:00. În cadrul acestuia se va desfășura o ceremonie militară cu depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor, cu ocazia sărbătoririi „Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene”.

Șoferii nu vor putea circula în mai multe zone între orele 10:15 și 12:15. Acestea sunt:

  • Bd. Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulaţie, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Charles de Gaulle;
  • Aleea Modrogan şi Aleea Alexandru;
  • Str. Arhitect Ion Mincu, pe ambele sensuri de circulaţie, între Șos. Kiseleff şi Bd. Aviatorilor;
  • Str. Căpitan Gheorghe Demetriade, pe ambele sensuri de circulaţie, între Str. Emil Pangratti şi Bd. Aviatorilor.

Rute ocolitoare:

  • Piaţa Charles de Gaulle – Cal. Dorobanţilor – Bd. Iancu de Hunedoara – Piaţa Victoriei;
  • Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Mareşal C-tin. Prezan – Şos. Kiseleff – Str. Arh. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache;
  • Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Cal. Dorobanţilor – Piaţa Charles de Gaulle;
  • Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bd. Ion Mihalache – Bd. Al. Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Presei Libere.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies