Patru jandarmi au ajutat o femeie cu probleme locomotorii după ce a căzut pe scuarul de la tramvai. Incindetul a avut loc în zona Lujerului din București

06 sept. 2023
233 Afișari
Patru jandarmi au ajutat o femeie cu probleme locomotorii după ce a căzut pe scuarul de la tramvai. Incindetul a avut loc în zona Lujerului din București
Patru jandarmi au ajutat o femeie cu probleme locomotorii după ce a căzut pe scuarul de la tramvai. Incindetul a avut loc în zona Lujerului din București | Sursa foto: Facebook - Jandarmeria Română

O femeie cu probleme locomotorii a căzut pe scuarul de așteptare de la tramvai în zona Lujerului din București. Un echipaj de jandarmi au observat-o și au purtat-o pe brațe către un loc sigur, iar o ambulanță s-a deplasat la fața locului.

Patru jandarmi au ajutat o femeie căzută pe scuarul de la tramvai în zona Lujerului

Incidentul a avut loc în această dimineață, pe 6 septembrie, în zona Lujerului. Un echipaj de jandarmi au observat o femeie cu probleme locomotorii căzută pe scuarul de așteptare de la tramvai.

Jandarmii au oprit imediat mașina de serviciu pentru a-i oferi ajutor femeii. Aceasta nu se putea ridica singură și acuza dureri la șold. Pentru a putea merge, se ajuta de un cadru de susținere cu roți, povestește Jandarmeria Română pe pagina de Facebook.

Iată cum au intervenit cei patru jandarmi:

Cei patru jandarmi au ridicat-o de jos pe femeie și, purtându-o pe brațe, au traversat strada, pentru a merge într-o zonă sigură. Imediat au sunat la 112, pentru a solicita sprijin de specialitate.

Femeia le-a spus acestora că voia să ajungă la cabinetul medical și, în încercarea de a traversa, s-a dezechilibrat și a căzut. Aceasta a mai spus că nu era prima dată când se întâmpla astfel. Suferea de mai multe boli și avea o intervenție chirurgicală la picior.

Până la sosirea ambulanței, jandarmii au rămas alături de ea. În tot acest timp, l-au contactat pe fiul acesteia pentru a-l anunța despre incident.

În cele din urmă, femeia a fost preluată de un echipaj medical care s-a deplasat la fața locului și a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală.

În secțiunea de comentarii, mai multe persoane au felicitat gestul jandarmilor, iar postarea a strâns sute de reacții:

Felicitări pentru băieți!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies