ARHIVA B365

Un TAXIMETRIST și alți trei hoți din Capitală, prinși în FLAGRANT de polițiști, duminică

Din datele şi probele administrate în cauză, pe parcursul lunii septembrie 2015, a rezultat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, recent liberaţi din penitenciar, au preocupări de natură infracţională, respectiv comiterea de furturi din societăţi comerciale, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Astfel, s-a procedat la supravegherea bărbaților care, duminică, în jurul orei 01.00, au fost prinşi în flagrant, imediat după săvârşirea unui furt dintr-o societate comercială din sectorul 2, cei trei bărbaţi apelând la ajutorul unui taximetrist, care i-a sprijinit cu transportul bunurilor sustrase.

Întrucât cei în cauză au părăsit locul faptei, s-a luat decizia opririi în trafic a autoturismului, aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul Secţiei 9 Poliţie, iar în urma controlului autovehiculului au fost identificate mai multe bunuri, printre care bormaşini, rotopercutoare, maşini de tăiat lemn şi pantografe, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate s-a reţinut în sarcina bărbaţilor săvârşirea altor două fapte de furt din societăţi comerciale, la data de 4/5 septembrie, respectiv 10/11 septembrie, pe raza sectorului 2, fiind sustrase laptopuri şi o sumă de bani.
Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 48.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 80%.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu patru bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button