Patru domni bucureșteni adunați la o sămânță, la portbagajul mașinii, puși să măture mizeria făcută pe o stradă din Militari. Polițiștii din S6 i-au și amendat

27 feb. 2024
8639 Afișari
Patru domni bucureșteni adunați la o sămânță, la portbagajul mașinii, puși să măture mizeria făcută pe o stradă din Militari. Polițiștii din S6 i-au și amendat
Patru domni bucureșteni adunați la o sămânță, la portbagajul mașinii, puși să măture mizeria făcută pe o stradă din Militari. Polițiștii din S6 i-au și amendat. Sursa foto: Poliția Locală Sector 6

Patru bărbați care stăteau la o sămânță, la portbagajul mașinii, pe o stradă din Militari, au fost puși de polițiști să măture cojile, după ce au fost amendați. Poliția Locală S6 mai spune că aceștia consumau și alcool pe domeniul public.

Patru bărbați care se întâlniseră la o sămânță, la portbagajul mașinii, puși să măture și amendați

Obiceiurile nedemne de o comunitate civilizată trebuie să dispară!, spune Poliția Locală Sector 6 într-o postare pe Facebook.

Toți ne dorim un oraș curat și nu ne place să călcăm pe covoare de coji de semințe și nici nu ne place să vedem persoane care stau la colț de stradă și consumă alcool, spune sursa citată.

O situație de acest tip a avut loc serile trecute, când polițiștii locali au făcut verificări pe strada Centurii din Militari.

Serviciul Dispecerat a fost anunțat că mai multe persoane consumă alcool, fiind strânse la șuetă la portbagajul mașinii. Un echipaj s-a deplasat la fața locului și a găsit patru bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, care „se relaxau lângă un morman de coji de semințe”.

După ce au fost amendați, cei patru domni au fost puși de polițiști să măture mizeria făcută pe trotuar.

Poliția Locală Sector 6 reamintește că este interzisă aruncarea oricăror obiecte pe domeniul public. Interzis este și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Ambele sunt fapte sancționabile.

Vom continua să monitorizăm astfel de fenomene deranjante.

Bucureștenii care observă astfel de fapte, lipsite de bun simț, sunt sfătuiți să sune la Telefonul Cetățeanului: 021/9546, disponibil nonstop.

Suntem o comunitate, haideți să ne respectăm între noi!, a conchis Poliția Locală Sector 6.

La începutul lunii februarie, doi tineri care au mâncat semințe și au aruncat cojile pe jos, într-un loc de joacă din Sectorul 6, au fost amendați și puși să dea cu mătura.

Te-ar mai putea interesa și: Stadiul lucrărilor de la Piațeta Favorit din Sectorul 6. Acum se montează plăcile de granit. PS6: Lucrările vor fi gata în iunie

Cookies